Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol érdemes bitcoint venni?

Hol érdemes bitcoint venni?

Figyelt kérdés

Csak nemrèg kezdtem el informálódni a tőzsde világában, eddig pár részvényt vettem, befektetésként hosszútávra, ezekkel egész jól állok, a portfólióm pluszban van, kezdőként egész jó de most olyan a helyzet is.

Van valamennyi “felesleges” pénzem amit megkockáztatnék kriptóban, pontosabban bitcoint és ethereumot vennék de ez a része nem teljesen tiszta nekem. Jelenleg trading 212 és eTorot használok. eToron ugye mindkettő árfolyama fent van, de azt olvastam, hogy ott nem veszel bitcoint tehát nem fogsz birtokolni -nem tudom jól értettem e mert nem magyarul volt.

Szóval ez a része nem tiszta, èn pedig eToron vettem volna, ezek szerint nem jó ötlet ottt befektetni?

Az esetleges nyereséget venném majd ki.

Kerlek ne hurrogjatok le, tudom még sok mindent kell tanulnom, de azért kérdezek, hogy fejlődjek, és ezt most a “bolondok szerencséjével” megpróbálnám.

Megköszönném, ha egy kezdő szintjén elmagyaráznátok!

25n

2023. dec. 8. 21:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kockázatos és benne van, hogy elvesztem ezzel tisztában vagyok. De tudom nélkülözni ezt a pénzt , nem fog az utcára vágni a hiánya.

Realty Income, Rio Tinto, 3M , Chevron részvényeim vannak illetve Tradingen hónapban fektetek egy “Tortába” amibe nagy és osztalékfizető cégek vannak, eddig ez a legnyereségesebb.

‘Csak’ 800 eurot tettem eddig bele de szeptembertől kezdtem.

2023. dec. 9. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

800 eurót mi a túrónak apróztál el ennyire?

Inkább tanulj kicsit a bitcoin határidős, opciós, fedezett ügyletekről, azt kicsi pénzzel is csinálhatod nagyobb hozamokért, alacsony kereskedési jutalék mellett.

Mi a végzettséged és mivel foglalkozol, kedves kérdező?

2023. dec. 9. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha már vásároltál, akkor kapcsolatban vagy egy brókercéggel. Annak a brókernek az oktató anyagaival kellene kezdeni a tanulást. Itt senkinek nincs ideje 15 fejezetben elmagyarázni a tőzsdei kereskedés művészetét. És néha feleslegesen oktatnánk, mert az 1 LOT az más mennyiséget jelent az InstaForexnél és mást az ACY-nál.
2023. dec. 11. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Kérdezőt elvesztettük. :(
2023. dec. 13. 12:34
 15/15 anonim válasza:
2023. dec. 31. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!