Vegas.hu-n hogyan és mennyi idő alatt történik a kifizetés ? Most regisztráltam és a kezdők szerencséjével nyertem is. Meg kellett adni a bankszámla számom IBAN formában, minden pipa zöld és aztán napok óta semmi.
En csak kiprobaltam a vegast, nem jatszom naluk.
De kb ennyire lehetsz ertelmes ha olyan modon kered a penzt amire nincs mod. Postautalvany..:D
Csak bankszamlara fizetnek ki eloszor, es ha jol remlik csak magyar bankszamlara. Javaslom olvasd el a szabalyzatot.
De ha leirod privatban mivel fizettel be es hol akadt el a dolog akkor segitek.
Viszont jobb ha felfogod, a szabalyokat ok hozzak. A szabalyokat a regisztracioval elfogadtat. Tehat ha nem fizetnek ki revolutra mert csak magyar bankszamlara fizetnek ki akkor nem ok a hulyek.
Egyebkent gyanitom csak meg kene adnod egy sajat nevre szolo bankszamlaszamot es kesz.
Nekem nincs vele semmi gondom. Tippmixpro-ról jöttem át, mióta megújult egy rakás... Lassú, akadoznak a közvetítések is. Vegason ugyanúgy van sportfogadás és jobbak az odsz-ok, élőre szoktam inkább fogadni, ott nagyon gyorsan magas odsz ugrások vannak, tippmixen meg kb akkor emelkedik igazán, amikor x már jelentős hátrányban van.
Azóta is rendesen kifizetnek. Általában két munkanap és a második végén délután 5kor jön a pénz.
11/19 anonim
Ma vettem fel a postán.Te f@sz!Javaslom mielőtt okoskodsz járd körbe a témát."jobb ha felfogod" Te nyomorék én nem vagyok ilyen csicska mint te.Nem a kisujjamból szoptam ezt a kifizetési módot.
Menjél igyál egy kakaót lúzer fc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!