Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit éreznek azok az emberek,...

Mit éreznek azok az emberek, akik a meghirdetett ár 10%-ár ajánlják valamiért?

Figyelt kérdés

Pár dolgot felraktam Facebook marketplacera, bőven korrekt árért, (pl egy könyv trilógiát, ami anno 15000 forint volt felraktam 5000+posta költségért.

És szinte senki nem akart ennyit adni érte, kaptam meredekebbnél meredekebb ajánlatokat, pl 1500+ posta vagy 2000 de akkor a postaköltség az enyém, 1000 forint + egy spáros kupon, csere egy másik könyvre.

Volt aki ingyen akarta, merthogy a lányának kell, de szegény családból vannak és itt a karácsony.

Inkább hagyom porosodni a dolgaimat, minthogy mégegyszer bármit meghirdessek.

2023. nov. 29. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Ezeknél a magánhirdetős oldalaknál nincs rosszabb. Egy kicsivel többért szoktam hirdetni, hogy ha alkudnak egy picit belőle, akkor jófejként odaadjam annyiért. De aki túlzásokba esik, azoknak nemhogy nem adom oda, de ki is kérem magamnak. Az emberek pofátlanok, az ingyen lom is úgy kell nekik, hoz házhoz akarják vitetni (komolyan, volt ilyen!).
2023. nov. 29. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy milyen könyvekről van szó?

5 rugó 3 könyvért igencsak jó ajánlat, ha bemész egy boltba darabját kapod ennyiért:D

Évekkel ezelőtt volt egy kisérlet amikor a Mszokva térre (Széll Kálmán tér) kipakoltak egy asztalra tárgyakat, könyveket, akármit és otthagyták. Jó magyarhoz híven az emberek elkezdték elhordani őket, hiszen nincs ott senki, az úgy nem lopás:D Nyilván be volt kamerázva.

Már az asztalt is elvitték, a könyvek még mindig ott hevertek. Na, ennyit érnek Magyarországon a könyvek.

2023. nov. 29. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

Attól függ, mennyiért lehet most hozzájutni.

Ha antikváriumban 800 Ft, vagy a kiadónál újonnan 7500, akkor várhatod te a vevőt 7000-ért.:)

2023. nov. 29. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

Az miert szamit hogy te mennyiert vetted ha 5000 forintert se birod eladni? Ez csak annyit jelent hogy most 5000 forintot se er... Szoval az emberek ebbol az 5000bol alkudnak, nem abbol amiert te megvetted.

Pld egy zsiros hagymas kenyeret mondjuk 1000 forintert megveszel a karacsonyi vasarvan, 2 hetig rogad a polcon, szerinted kit fog erdekelni hogy mennyiert vetted ha ugyse kell senkinek?

2023. nov. 29. 16:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Az antikváriumban 2200/könyv, ahhoz képest szerintem korrekt áron hirdettem.

Egyébként egy tematikus csoportban el is tudtam adni ennyiért 1 órán belül, és nem értem miért engem akartok itt kihozni hibásak :D

2023. nov. 29. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
jaj ilyenbe èn csalàdtagjaim is futottak bele. meg mèg te vidd el neki ide meg oda. agyrèm.
2023. nov. 29. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Ilyenek az emberek. Amikor keverék kiskutyáim voltam, sorra hívogattak az emberek, hogy nekik német juhász fajta tiszta kutya kell, és vigyem házhoz 100 km-rel arrébb. Ja, hogy keverék (ami benne volt a hirdetésben amúgy), akkor nem köll.

Most nem tudom hol áll a kutya árfolyam, de akkor volt 120.000 Ft egy német juhász kutya egyébként.

Telket akartam eladni, hát az sok, mert látott tizedannyiért is. Ja, az nem volt építési telek, de fogalmuk sincs a különbségről. Mondtam, akkor azt kell megvenni. Autónál ugyanez, tizedannyit akartak adni érte, mint amennyit a piacon ér. Az emberek már csak ilyenek, próbálkoznak. És nem, nem szégyellik magukat érte.

2023. nov. 29. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
élelmesek
2023. nov. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!