Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik boltban szabad fotózni,...

Melyik boltban szabad fotózni, illetve fotót készíteni termékekről?

Figyelt kérdés

Ezekre az üzletekre vagyok elsősorban kíváncsi:Tesco, ALDI, Lidl, Spar, Penny, Coop.

Kerestem neten némelyiknek az üzletszabályzatában, de nem igazan találtam semmit. Konkrétan szeretném látni, ahol ezt kijelenti.

'' Pl. :Az áruházban tilos fényképet készíteni! ''

2023. nov. 27. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Gyakorlatilag sehol nincs megtiltva
2023. nov. 27. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
En mindig fotozok amikor valamit vennem kell, paromnak kell szalami, de nem tudom melyiket vegyem, az egesz polcot vegigfotozom hogy valasszon... Szerintem fotozas es publikalas az ami gazos lehet
2023. nov. 27. 19:55
 3/12 A kérdező kommentje:

És ha piackutatásra szeretném felhasználni a termékekről készített képeket, akkor szükséges engedélyt kérni?

Köszi.

2023. nov. 27. 20:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Az mit jelent?
2023. nov. 27. 20:23
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
FELHASZNÁLNI a képeket CSAK engedéllyel szabad, MAGADNAK készíthetsz akármennyit
2023. nov. 27. 20:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Hogy egy adatgyűjtő cégnek csinálom.
2023. nov. 27. 20:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A bejárati ajtón vagy mellette szokott lenni piktogramos matrica.

Ezek közül az áthúzott fényképezőgép vonatkozik RÁD!

2023. nov. 27. 20:49
 8/12 anonim válasza:
34%

Tescora emlékszem, hogy régen tiltva volt, de utóbbi években már nem tilos. Valószínűleg hasonló lehet a helyzet a többinél is.

Egyébként meg fotózd úgy a terméket, hogy ne legyen felismerhető, melyik boltban készült (pl. kezedbe veszed, és a háttérben csak a padló látszik), és akkor biztosan nincs probléma akkor sem, ha publikálni szeretnéd esetleg valahol a képet.

2023. nov. 28. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Oda mégy és megkréded a bótba hogy szabad-e.
2023. nov. 29. 13:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Megkerdeztem: Aldi, Lidl, Spar, Penny, Coop.

Ezek közül egy sem engedte.

Tesco még nem szólt vissza, de sok reményt nem fűzök hozzá.

2023. nov. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!