Mi az oka hogy a Hellesek nem spórolnak a cukron és kitartanak mellette addig a nagymenő tőzsdecápa meg jó isten tudja mi Balog Levente már a cukros Pepsibe is édesítőt rak (nyilván olcsóbb és nyerészkedik) és ezzel ihatatlanná téve azt is?
Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 13:48
1/10 anonim válasza:
A vállalkozók "nyerészkednek", az édesítőszer "ihatatlan", miket meg nem tudunk így 2023 év végén.
3/10 anonim válasza:
Mit lehet ezekre az ostobaságokra írni mégis...?
4/10 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted normális, hogy iható termékeket tesznek tönkre az olcsóbb édesítőszer használatával? Jó tudom cukor adó meg még mit ki nem talált orbán, de akkor is.
Igyad akkor, ha ennyire ízlik, de szerintem provokálsz.
2023. nov. 27. 14:48
5/10 anonim válasza:
Szerintem meg te provokálsz, az üzlethez meg végképp nem értesz.
A cukormentes üdítők/energiaitalok piaca is hatalmas. Aki erre gyárt értelemszerűen azért gyárt, mert veszik az emberek és meg akar szerezni magának egy szeletet ebből is.
6/10 A kérdező kommentje:
Attól még elXurta a Pepsit.
2023. nov. 27. 18:41
7/10 anonim válasza:
Köszönd az EU hülye jogszabályainak.
De jah az ilyen rákkeltő édesítőkkel teli szarok ihatatlanok amúgy.
8/10 A kérdező kommentje:
Érdekes csak nálunk van ez a cukoradó óta ilyen mértékben.
2023. nov. 27. 19:31
9/10 anonim válasza:
Nagyon helyesen. A cukor méreg.
10/10 anonim válasza:
Kérdezőnek igaza van!
A gyorséttermek is ide jutnak hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!