Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Minek van most több idétlen...

Minek van most több idétlen reklám, mint pl. 5-10 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés
Emlékszem, ezelőtt sokkal nézhetőbb volt minden videó, poszt az interneten. Most nem tudsz megnézni úgy 2-3 tartalmat, hogy ne legyen valami hülye reklám. Titeket nem idegesít? Persze, ha reklám mentesen szeretnél valamit, akkor azért is pluszban fizetned kell. Én nem tudom, 5-10 évvel ezelőtt ilyen nem volt. Ez lenne manapság a jövedelmező tartalom?

2023. nov. 25. 16:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
10 elvből nem fogok reklámot vásárolni. Nekik kéne fizetni részemre azért, hogy hajlandó vagyok elviselni a reklámjaikat.
2023. nov. 25. 23:27
 12/24 anonim ***** válasza:
19%
#11: Egy soha semmit el nem ért proli hozzászólását olvashattuk.
2023. nov. 26. 08:15
 13/24 A kérdező kommentje:
10. Amikor én voltam gyerek, nem kellett youtube premiumot fizetni, sőt nem is toltak 3-4 reklámot az arcodba videónként. Most meg már lassan a csatorna tagság is kötelező lesz. Nekem azzal nincs bajom, ha valakinek ez a megélhetése, és látszik hogy tényleg dolgozik érte (pl. egyre minőségibb a tartalma). De így is már négy előfizetésem van a telefonomon, és azok sem 100 forintok. Ez lett ma a sláger, minden alkalmazásnál. Ha nem akarsz reklámokat nézni, akkor fizess értük, pluszban max egy-két funkcióval kapsz többet.
2023. nov. 26. 09:02
 14/24 A kérdező kommentje:
12. Pedig igaza van. Valaki összedob egy két perces szemetet, ami nélkül is teljesen boldogan meglenne mindenki, erre itt tartunk.
2023. nov. 26. 09:05
 15/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán ki találta ki azt a hülyeséget, hogy a videók előtt, KÖZBEN, és utána is reklám legyen? Én még a filmek bevezetőjét is átugrom, mert már annyi türelmem sincs valamihez.
2023. nov. 26. 09:09
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

"még a filmek bevezetőjét is átugrom, mert már annyi türelmem sincs valamihez"

Ez a te gondod.

"Még mindig maga, a rengeteg reklám zavar, nem az, hogy miről szól."

Dehogy nem, te kérdezted ezt: "Minek van most több idétlen reklám"

2023. nov. 26. 12:01
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Te mennyit szoktál havonta ingyen dolgozni?
2023. nov. 26. 12:38
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

17#, ez hogy jön ide?

Egyelőre ott tartunk, hogy ők akarják hogy megvegyük a reklámozott szarjaikat.

Szándékosan nem írok márkát és terméket, nehogy ingyenreklám legyen nekik.

De elmondtam, erre nem az a megoldás hogy fizetsz azért hogy reklámmentesen nézhess valamit, hanem az, hogy nem fizetsz ezért, de tersjeszted hogy senki ne vegye meg a szarjaikat.

És mondom, nem a reklámokkal van bajom. Megnézem a multiplakátokat az utcán, ha épp piros lámpánál várakozok kocsival. Megnézem az busz hátulját mit reklámoznak rajta..szórólapokat is.

Egyedül ami taszító az a tv reklámok, amik megszakítják erőszakkal a figyelmünket..., valamint a telefonos megkeresés.

2023. nov. 26. 14:53
 19/24 anonim ***** válasza:
36%

"nem fizetsz ezért, de tersjeszted hogy senki ne vegye meg a szarjaikat"

Tessék? Akkor mégis "ingyen reklámozod" őket?

2023. nov. 26. 15:18
 20/24 anonim ***** válasza:

19# ki reklámozta?

Nem említettem direkt hogy milyen termék milyen márka.

Azt hirdetem, NE VEDD MEG, bármivel is zaklatnak filmnézés video közben!

2023. nov. 26. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!