Van bárkinek a Oneplus Store-al tapasztalata?
Figyelt kérdés
Én már egy huzamosabb ideje rendeltem a hivatalos oldalról. A várható szállítási idő már régen lejárt bárkivel váltok emailt, legyen az a szállító cég vagy maga a Oneplus csomagom továbbra sem érkezik meg, sőt állapota nem is frissül. Mit tanácsoltok mit lehet ilyenkor tenni?2023. nov. 15. 06:26
1/2 anonim válasza:
A "huzamosabb ideje rendeltem" egész pontosan azt jelenti, hogy hosszabb ideig folyamatosan rendeltem.
De te mást akartál írni, mert egyszeri alkalommal rendeltél valamit, csak már régebben, és azóta is várod, mert nem érkezett meg.
Kifizetted a terméket? Ha bankkártyával fizetted, menj be a bankodhoz és kérj egy csárdcsbeket és remélhetőleg jóváírják a számládon a pénzt néhány nap múlva.
2/2 anonim válasza:
"bárkivel váltok emailt, legyen az a szállító cég vagy maga a Oneplus csomagom továbbra sem érkezik meg"
Mi lenne, ha törölnéd a rendelésed és visszakérnéd a pénzed?
Mire vársz? Tapsra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!