Ez normális, amit a Telekom csinál részletfizetésre rendeléskor?
Ha úgy működne, mint egy meglévő előfizető ügyfélnél, hogy tényleg kamatmentes részletre kihozza, úgy megérné, mert csomaggal általában a készülék ára is kevesebb a normál árnál, csomagot meg úgyis kell valamilyet használni, szóval akkor mindegy, ha 2 évre elkötelezed magad náluk, és 20-30 ezer forinttal eleve olcsóbban veszed és még azt is kamatmentes részletben fizeted, így 10% infláció ellenére is az idei havi 20 ezer ft részlét másfél év elteltével is havi 20 ezer ft. Csak ki gondolta volna, hogy ezek nem elégszenek meg 50-100 ezer ft előleggel.
Én már nem is hívom őket, ennyit nem ér így az egész.
"A tudatosság útján Te már elindultál"
Na ő pont nem :D
Még ahhoz is lusta, hogy telefonáljon, jobban utána nézzen. Csak sértődötten böfög itt nekünk, el sem olvassa a segítő válaszokat. Kezdem azt hinni hogy trollkodik.
"Na ő pont nem :D
Még ahhoz is lusta, hogy telefonáljon, jobban utána nézzen. Csak sértődötten böfög itt nekünk, el sem olvassa a segítő válaszokat. Kezdem azt hinni hogy trollkodik."
Elolvastam minden értelmes választ, már ami nem egy-két szavas, hogy "igen", "nem vicc" stb. A másik 4 pipás kommentjét is figyelembe vettem. Nemtom, hogy te az a hisztérika vagy-e, aki itt verte magàt, hogy lepontozták a kommentjét, mert akkor nincs több kérdésem. Én felpontoztam minden értelmes választ, a frusztrációd ne rajtam éld ki.
Nincs mit felhívni rajtuk, még egyszer kikalkuláltam a kíváncsiság végett másnap is, ugyanennyi jött ki. Tárgytalan az egész így. Mit hivogassak? Hogy valami analfabéta ügyfélszolgálatos plázacica elkezdjen diolomatikusan a semmiről magyarázni nekem? Eleget beszéltem már ilyen ügyfélszolgálatosokkal, semmirekellő sablonválaszokat adnak, hogy a cégük ilyen meg olyan jó, megéri megvenni, nézzek szét további ajánlatai közt bla bla bla. Elég a facebook oldalukon végigolvasni, ahogy minden hozzászólásra valamelyik ügyintézőjük ctrl c ctrl v-vel ugyanazt benyögi mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!