Tök jó hogy vannak ilyen emberek mint te, akik felvásárolják a szemetet.
Nekem speziel eszembe nem jutna.
2023. nov. 11. 15:49
4/10 anonim válasza:
Az alap ötlet nem rossz, de amit a kérdező ír, az így inkább trollkodás.
nekem is van néhány kortárs képzőművészeti alkotásom amiknek az értéke már jelentősen emelkedett ahhoz képest amennyiért vettem.
De érdemes kicsit* érteni hozzá, különben az ember sokat bukhat.
*nagyon
2023. nov. 11. 16:47
5/10 anonim válasza:
"Általában az ilyen festők képei szoktak idővel sokat érni."
Mondj 3 példát!
2023. nov. 11. 18:33
6/10 anonim válasza:
5# Menyhárt Tamás, Szilágyi László, Gulácsy Lajos, Csontváry akik így a magyarok közül így hirtelen eszembe jutnak, de nyilván nagyon érteni kell hozzá, nem lesz minden random drogos/alkesz/mentális problémákkal terhelt alkotó dolgaiból érték, kb 200-ból egy max. Átlagembernek befektetni így értelmetlen, meg pénzkidobás.
2023. nov. 12. 08:38
7/10 anonim válasza:
Csontváry kortárs festő?
2023. nov. 12. 08:48
8/10 anonim válasza:
7# nem, nem kortárs, viszont ismeretlen kortárs festőre nehéz példát mondani, pont azért, mert ismeretlen. A felsoroltakat példának írtam, mint az eleinte értéktelen, majd értékessé váló képek alkotóira, de mind Menyustól, mind Szilágyi Lacustól voltak anno képeim, most mást gyüjtök, lesz aki/ami bejön, meg olyan is, aki nem annyira.
2023. nov. 12. 09:12
9/10 anonim válasza:
Annyira könnyű egy festményben kárt tenni, hogy sosem gyűjtenék ilyesmit. Számomra a másolata ugyanolyan "értékes", mint az eredeti.
2023. nov. 12. 12:24
10/10 anonim válasza:
Én kortárs festő vagyok az MKE-n,ha érdekel, vannak eladó képeim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!