Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 6 millió forint félretett...

Barito kérdése:

6 millió forint félretett pénz sok szerintetek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 19:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves előző válaszoló.
2023. nov. 10. 16:58
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
A semminél több de sokat nem ér
2023. nov. 10. 16:59
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
8-as vagyok. Ha ennyit sikerült összegyűjtened, akkor hajrá tovább és előre :D ! Ez tényleg szép összeg :) !
2023. nov. 10. 20:39
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Kezdetnek jó! Lehet rá építkezni, ha havonta tudod gyarapítani!
2023. nov. 17. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Sok százezer magyar családnak semmilyen megtakarítása nincs, hónapról hónapra élnek. Úgyhogy igen, ahhoz képest nagyon is sok. Örülj, hogy neked van és gyarapítsd!
2023. nov. 17. 17:22
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként hány éves vagy?
2023. nov. 17. 22:55
 17/22 A kérdező kommentje:
44
2023. nov. 18. 11:35
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is kb ennyi gyűlt össze eddig, de rengeteg munkával szedtem össze, úgy, hogy közben a fizum nagy része albérletre, megélhetésre megy el. Én büszke vagyok magamra, mert tudom, hogy milyen nehéz volt összeszedni. Igaz, hogy egy garzont sem tudok venni még ennyiből, de kb a duplája lenne már, ha nem kéne albérletre költeni. Sajnos nagyon aránytalanok az átlagos fizetések és az ingatlanárak. :(
2023. dec. 7. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:

meg van még?

valaki itt kölcsönt szeretne ...

máj. 13. 19:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Kérdező: Eszedbe ne jusson kölcsönadni valakinek a megtakarításaidat. Még ismerősöknek, rokonoknak is csak nagyon óvatosan, de leginkább senkinek!

A kölcsönökkel csak a baj van - leginkább, hogy nem tudják/akarják megadni.

Hitelezzen az, akinek bőven van és nem fog hiányozni a pénz. Erre vannak a bankok és egyéb hitel intézetek - akik azt is tudják, mennyi kamatot kell kérni érte, hogy a krizikós hitelek megtérüljenek, meg arra is meg van az eszközük és bevett módszereik, hogy be tudják hajtani, ha valaki nem fizet nekik.

A privát hitelezés semmi másról nem szól, mint hogy le akarnak téged húzni, hogy olcsóbban megússzák a hitelt, mintha banktól kérték volna - vagy eleve meg sem akarják adni, mert téged sokkal könnyebb ezzel csőbe húzni, mint egy pénzintézetet.

máj. 13. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!