Engem két éve kiközvetítettek Exmouthba, Angliába. Bár kértek közvetítői díjat (300 fontot), nagyon jó helyre kerültem, kevés nyelvtudással, és nagyon kedvező fizetési feltételek mellett. Négy hónapi munkával kb. 2400 fontot tudtam félretenni. Szóval nekem jó tapasztalatom volt velük. (És nem vagyok fizetett emberük.)
2010. okt. 19. 21:23
2/9 A kérdező kommentje:
És amikor kikerültél akkor segítettek a papírok elrendezésében tényleg? és a szállás az hogy volt neked? abban is ők segítettek? és milyen volt ? még most is ott vagy?
2010. okt. 19. 21:29
3/9 anonim válasza:
Van akit kivittek van akit nem.
Egy ami biztos...ha utánaolvasol a neten illetve megnézed a domain tulajdonosát és az után is olvasol látni fogod hogy nem egy bírósági ügy van már ellenük illetve volt a múltban.
2010. okt. 19. 22:31
4/9 anonim válasza:
Nekem egy barátom jött ki velük.Őt is megkopasztották elég komoly összeggel,és a végén mégsem járt jól..A szállása siralmas volt,a munka nem is létezett..Sírva hivott,hogy segítsek neki,mert egymagában,becsapva áll egy idegen országban..Én semmi pénzért nem bíznék bennük..Egyébként a barátnőm is pereskedik velük több más emberrel együtt..
2010. okt. 19. 23:21
5/9 A kérdező kommentje:
köszi , hát ez nem hangzik jól.
2010. okt. 20. 09:08
6/9 anonim válasza:
Uram isten, van aki 300 fontot fizet a munkáért?:O
Nem vagy ép!
2010. okt. 20. 23:16
7/9 A kérdező kommentje:
az viszonylag még gyakori ,hogy kérnek az ilyen cégek közvetítői díjat , szóval ezen nem lepődtem meg éppen.
2010. okt. 21. 09:23
8/9 anonim válasza:
23:16 os vagyok!
Figy én azt ajánlom ha ilyen ajánlatot kapsz, kerüld el. Általában ahol már az elején pénzt kérnek, az nagy eséllyel behúzás. Külföldre kimenni csak úgy lehet a legbiztonságosabban ha ismerősöd vagy valakid kint él, és intéz valami tuti helyet. Vagy pedig saját magad keresel munkát, és nem bízod ezt közvetítőkre.
Sok embert átvernek ezzel a közvetői díjakkal, és még mindig nagyon sokan bedőlnek ezeknek. Nem szabad! Munkáért pénz jár, és nem pedig fordítva.
Nem hiszem hogy az utolsó megspórolt pénznek ilyen helyre kéne kerülni:)
2010. okt. 21. 14:58
9/9 anonim válasza:
én 400 fontot fizettem nekik. ami itt SKóciában 2 hét alatt viszajött.megvették a repjegyem, kaptam térképet meg mindent mikor hova kell mennem, telefonszámokat, szerződést.nagyon jo munkát kaptam. ( Zalaegerszegi EUworknél vtam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!