Vásároltam kereskedőtől egy autót, elromlott. Mik a jogaim?
Vásároltam június 27-en egy autót egy használtautó kereskedésből 1,4 M forintért.
Nyilván használt autó, aláírom..2004-es évjáratú.
Ezidő alatt 3200 km-t mentem az autóval. Többet volt autómentőn, mint a parkolóba.
Szerelő szerint hajtókar csapágyas jelenleg az autó. Vissza mehetek reklamálni a kereskedőhöz? Segítsetek kérlek, mert nekem nem kevés pénz volt ez az autó, erre gyűjtögettem.. köteles vagyok benyelni minden féle költséget?
Vezérlés csere érett, porlasztók kukák, hajtókar csapágyas. Nem kevés pénz, sajnos ennyit nem tudok zsebből kifizetni.
Ti mit tennétek illetve mit tehetek ilyen ügyben? Köteles lenne vissza vásárolni a kereskedő, rejtett hiba miatt?
EZ az ahol az olcsó autó árát megfizeted. Jobb ha hozzászoksz mert annak a 1,4milkának a sokszorosát fogod még ott hagyni az évek során....
Bár az is jókora balek aki megvesz egy két ÉVTIZEDES autót használtan ennyi pénzért lol
Ilyen régi autót nagyon meg kell vizsgálni, mielőtt megvesszük.
Kellékszavatossági igénnyel élhetsz az eladó felé, ha tudod bizonyítani, hogy rejtett hibáról van szó, és az nem rendeltetésszerű használatból ered. Egy jó ügyvéd és egy megfelelő szakértői véleménnyel van esélyed.
Persze, megvan. Mint ahogy az is megvan, hogy a teljes felújítást fizeti a kereskedő.
Negyed annyi eszed lenne, mint pénzed nem lenne gondod.
További jó szórakozást.
Beszeltel a kereskedovel? Egy 20 eves kocsi nem uj, nem kerheted szamon a gyari allapotot. A vasarlas utani szervizelesbe vezerlescseret bele kell szamolni...
A porlasztok is koruknak megdelelo allaptban vannak.
A hajtokar csapagy miatt probalj meg reklamalni, hatha ad vissza valamennyi penzt a kereskedo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!