Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten meg lehet élni...

Budapesten meg lehet élni nettó 210-220 ezer forintból?

Figyelt kérdés

Nézegettem mekis melókat (mert eddig ilyen helyen dolgoztam a legtöbbet), sok helyre keresnek embereket és ilyen fizetéseket írnak.

Errefelé gyakorlatilag nincs munka, csak közmunka vagy a közeli városban gerillaharc megy a minimálbéres állásért is, szó szerint könyörögni kell hogy felvegyenek.

Szóval érdemes lenne felmenni Budapestre pl. mekizni?

Meg lehetne belőle élni? Albérletben nyilván.

2023. nov. 5. 08:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha meg is nagyon szűkösen.
2023. nov. 5. 13:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem muszáj szegénynek lenni.
2023. nov. 5. 13:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Kérdező ne mekis munkát nézegess hanem olyat ahol pl adnak lakhatást pl gyár, szálloda ott akkor tudsz össze rakni egy kis pénzt és tudsz további lépni hát komolyan nem is értem az embereket ha a mekiben meg álltad a helyed akkor talán egy gyár vagy szálloda is menni fog.
2023. nov. 8. 08:33
 24/25 A kérdező kommentje:
Milyen lakhatást adnak? Hol? Munkásszállóra nem megyek, az tuti.
2023. nov. 8. 08:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha nem mész semmi probléma akkor ne nyaffogj ennyi pénzből Pesten biztos nem élsz meg. Én nem Pesten lakom még se élek meg ennyiből pedig nem élek nagy lábon. Barátnőm is Pesten ment el egy gyárba dolgozni és nagyon korrekt fizetést kapott és havi 40-50 volt neki a szoba amit a gyár biztosított elmondása szerint nagyon korrekt volt a szoba is. Szóval nyugodtan nyaffoghatsz de elmondanám neked azóta saját háza van Pest közelében. Én is egy gyárban dolgozom csak nem Pesten sőt rosszabb keleti megye székhelyen még is 3 éve saját lakásom van. És képzeld ezt gyári fizetésből egyedül sikerült megoldani. Szóval lehet ám nyaffogni csak nincs értelme.
2023. nov. 8. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!