Temu oldal, vagy app?

Figyelt kérdés

Appon erdemes rendelni, vagy a weboldalrol? Sajnos nem tudok angolul, le lehet forditani mindkettoben a szoveget?

Tudnál irni az oldalrol bovebben, ha mar rendeltel?

2023. okt. 28. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:
18%
Kamu a temu.
2023. okt. 28. 10:12
 2/2 anonim válasza:
Én a HONLAPRÓL Mostanában rendeltem 3x. A szöveget mindig kimásoltam és a googli online fordítóba lefordítottam, szóval ez se volt gond korrektül és minden rendben volt!Akapott BÓNUSZT is fel tudtam használni! Ez nem olyan EGYENLŐRE mint a többi szélhámos! Az utolsó szállítmányom 1 napot késett és simán kaptam miatta 1.700 Ft bónuszt ahogy megigérték! Viszont most emiatt a "fekete péntek" miatt csúsznak, de nagyon! Látszik hogy itt van már Pesten az áru, vámkezelték is de ugye a MAGYAR POSTA tartja a formáját, már az informatikai rendszerükben sincs semmi infó, pedig eddig szinte 2 naponként jött, hogy hol tart az áru. Ja és amiket eddig megrendeltem, semmi gond nem volt vele pl. a kislány ruhák is olyanok, mintha itt vetted volna a KIK v. a Pepcoban. Mondom mindezt, hogy én már megjártam egy oldallal aki lopott magyar oldalt használt fel és én azthittem onnan rendeltem, közben kinai szélhámos volt, és itt olvastam róla utólag
2023. nov. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!