Temu oldal, vagy app?
Figyelt kérdés
Appon erdemes rendelni, vagy a weboldalrol? Sajnos nem tudok angolul, le lehet forditani mindkettoben a szoveget?
Tudnál irni az oldalrol bovebben, ha mar rendeltel?
2023. okt. 28. 07:54
2/2 anonim válasza:
Én a HONLAPRÓL Mostanában rendeltem 3x. A szöveget mindig kimásoltam és a googli online fordítóba lefordítottam, szóval ez se volt gond korrektül és minden rendben volt!Akapott BÓNUSZT is fel tudtam használni! Ez nem olyan EGYENLŐRE mint a többi szélhámos! Az utolsó szállítmányom 1 napot késett és simán kaptam miatta 1.700 Ft bónuszt ahogy megigérték! Viszont most emiatt a "fekete péntek" miatt csúsznak, de nagyon! Látszik hogy itt van már Pesten az áru, vámkezelték is de ugye a MAGYAR POSTA tartja a formáját, már az informatikai rendszerükben sincs semmi infó, pedig eddig szinte 2 naponként jött, hogy hol tart az áru. Ja és amiket eddig megrendeltem, semmi gond nem volt vele pl. a kislány ruhák is olyanok, mintha itt vetted volna a KIK v. a Pepcoban. Mondom mindezt, hogy én már megjártam egy oldallal aki lopott magyar oldalt használt fel és én azthittem onnan rendeltem, közben kinai szélhámos volt, és itt olvastam róla utólag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!