Kínából érkezett csomagok végig követhetők " nyomkövetőn"-a kiszállítás végrehajtva-átvétel igazolva ! Semmit nem kaptam-értesítést sem . Hol tudhatom meg ki a Magyar szállító,mert az nincs sehol. A csomag FFL jellel kezdődik .Járt sikerrel valaki ?
"Az üzenet:
Rendelés előtt tájékozódtam-a nyomkövető szerint a vámot is elhagyta-onnan két hét csend,most kiírta,hogy "kézbesítve" ! Senki nem tudja ki hozta volna -se értesitő semmi. Szerintem a Magyar szállító lenyúlta,de ki lehetett ez a kérdésem . Nem háborgás,hanem amit kifizettem szeretem megkapni."
Azzal nem sokra mész, ha privátban írogatsz, vedd fel a kapcsolatot a kínai webshoppal ahol a rendelést leadtad és fogalmazd meg a panaszodat ott.
Ha magyar webshopból rendeltél volna, akkor írhatnál a fogyasztóvédelmi hatóságnak is.
Így is írhatsz, de a kínainak.
Honnan kéne tudnunk, hogy a millió kínai webshop közül melyikből rendeltél és milyen terméket?
Belinkelted nekünk ide? Nem.
Honnan tudjuk, hogy jól adtad-e meg a webshopban a neved és a címed? Honnan tudjuk, hogy azonosítható volt-e, hogy Magyarországra kéred a küldeményt?
Ezer kérdés, semmi válasz.
"nyomkövető szerint a vámot is elhagyta"
Ha vámolásra került volna a sor és vámot kellett volna fizetned, akkor a Magyar Posta értesített volna, hogy fizessél, mielőtt megkapod a rendelt terméket.
Lehet, hogy valami kamu webshopból rendeltél, csak nem jöttél rá. Honnan rendeltél tulajdonképpen?
Teljesen mindegy, ki a szállító, mert a címzettnek semmilyen információt nem fog kiadni.
Kizárólag a feladó tud eljárni velük szemben, ő a szerződött fél.
Egyébként simán lehet, hogy egy kamu webshopban próbáltál vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!