Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez reális? Ennyi járna? Folyt.

Ez reális? Ennyi járna? Folyt.

Figyelt kérdés

Nem vagyok az állam nyakán élősködő tipus, 32 évig dolgoztam, se gyes, se gyed,se táppénz....most mégis munkanélküli lettem.Az is lejárt, 50 évesen sehova nem vesznek fel.

Egyedül élek egy 36 m2 lakásban, semmi bevételem nincsen.Lakhatási támogatásképp kaptam bő 5.000,.ftot.

Igaz, ezt egy évig kapom.

Ne értsetek félre,tudom mások rosszabb helyzetben vannak,mint én-valószinűleg-viszont ezzel az 5.000el mit kezdjek?Ennyi jár?Gyermekem nincs sajnos.A havi kiadásom közel 50.000 ft-rezsi,hitelek.Csak és kizárólag normális válaszokat várok,durva személyeskedő megjegyzésekkel kiméljetek!!!Köszi.

2010. okt. 19. 11:33
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
50%

ennyi jár,sajna. ez van. anyukám a mamámat ápolja,kap kemény 30e ft ápolási segélyt,aztán amikor ő is kért valami másikat,akkor azzal jöttek h bocsi,de idén már kapott 6000 ft rendkívüli segélyt,úgyhogy már semmi nem jár neki.

szóval,sajna nem tudsz mit tenni.

de azért a helyedben én elmennék az önkormányzathoz és rákérdeznék az összes kérhető pénzre. anyukám is mondta h sok mindent nem reklámoznak,de ha bemegy az ember az más.

próbáld meg!! sok sikert!!!

2010. okt. 19. 12:25
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

Próbálj az önkormányzat nyakára járni, mert kell, hogy adjon szociális segélyt, vagy valami közmunkát, vagy bármit.

Ez már nem tartozik ide, de nekem meg kellene valaki, aki vigyázna a gyerekeimre ha betegek lesznek, és a munkám olyan, hogy nem tudok éppen eljönni velük táppénzre. Néhány ezer ft-ot tudnék érte adni, és nincs senki, akire számíthatnék, hiába kérdezősködök mindenkitől, hogy ismer-e valakit..

2010. okt. 19. 12:31
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Hát én csak 35 vagyok és van egy gyerekem. Szintén lejárt a munkanélkülim, a gyerek miatt meg nem vesznek fel sehova.Rendelkezésre állási támogatást kapok, ami 28500.- meg a családipótlékot, ami 13.700.- Na ebből el kell tartanom a gyereket, magam, számlákat fizetni, élelmiszert venni - ja, és a gyerek most kezdte az iskolát...Ceruza minden második héten, ilyen füzet, olyan fogalkoztató, osztálypénz, alapítványi támogatás, bábszínház...
2010. okt. 19. 12:34
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Van olyan, hogy aktív korúak álláskeresési támogatása. Az önkormányzatnál kell igényelni. 28500 ft. Bár Nekem sincs semmi bevételem, a családi+gyerektartáson kívül, mégis elutasítottak. Lehet Neked szerencséd lesz. Egy próbát megér. Sajnos ez a világ van.
2010. okt. 19. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

Emberek!!!! Eltörölték a munkanélküli segélyt (álláskeresési támogatást), és én vagyok az egyetlen, aki erről lemaradt???

Ha a kérdező eddig valóban dolgozott, ALANYI jogon jár neki, nem az önkormányzat döntés alapján. Az önk.-nak semmi köze hozzá, a Munkaügyi Központra tartozik!

Ezt miért nem tudja/írja senki???

Miért kell olyanokat írni, hogy törődjön bele, ennyi jár?

Nem értelek benneteket.

2010. okt. 19. 14:07
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

"Nem vagyok az állam nyakán élősködő tipus, 32 évig dolgoztam, se gyes, se gyed,se táppénz....most mégis munkanélküli lettem.Az is lejárt, 50 évesen sehova nem vesznek fel"

Nem tudsz olvasni utolsó...Írta hogy lejárt. Mellesleg nem jár alanyi jogon, azért jár, mert dolgozott...

2010. okt. 19. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Minden munkát megprobáltál már? Mert szerintem szórolapozás, telesales, újságkihordás, McDonalad's, mosógatás, takarítás, stb. akkad minden városban.

Am. fel a fejjel én az egyetemen végeztem most és engem se akkar senki felvenni, mert az egyszerűbb munkákra megkapom, hogy túlképzet vagyok és ha lesz jobb elfogok menni. A szakmámba vágó munkákra, meg miért nincs min 5év gyakorlatom. -.-"

üdv,

Attila

2010. okt. 19. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát Attila, csodálom hogy egyetemet végeztél ezzel a helyesírással...M
2010. okt. 19. 14:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Csodáljad... -.-" Mi a faxomért kell a helyesíráson kötekedni ahelyet, hogy a válasz hasznosságával, vagy hasztalanságával fogllakoznál, mert érdemben nem sikerül valmihez hozzászolni akkor légy oly kedves befogni ... Az összes faxom tele van már ezzel. De megnyugtalak, hogy egész jól meg élek a szar helyesírásommal. Mert a rengeteg jó helyes írású zsenivel ellenben én a saját szakmámhoz jól értek....-.-"

üdv,

Attila

2010. okt. 20. 15:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a választ!Megpróbálok minden tőlem telhetőt,ideiglenes munkát is keresek,de egyyre kevesebb az esély. Tudom, h a fiataloknak se könnyű!:(

Megértem a gyermekét egyedül nevelő anyát is,hidd el, egyedülállónak se egy rózsás helyzet,plussz még lakáshitelem is van-tudom, most sokan azt gondolják, minek vettem fel,de akkor még bőven volt állásom-d e semmi extra luxuscikkem nincsen.Egyszerűen próbálok élni.

Az önkormányzathoz eddig sose mentem, gondolván vannak ennél rosszabb helyzetben levők is, de most kénytelen leszek.Most jelenleg gyerekekre vigyázok,de ez csak heti egy alkalom,egyszer 4 óra,de ez is több a semminél.

Szomorú, hogy 50 évesen-de 40 évesen se kell az ember, mint munkaerő...

2010. okt. 21. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!