3500 euró nagyon nagy pénzkidobás lenne? Többi lent.
Ciciműtét?
Szerintem ha képeztél némi tartalékot akkor nyugodtan vágj bele. A vezetéstől meg nem kell félni! Kezdj el gyakorolni! Dodgem, autós játékok, stb. kicsit másabb mint biciklizni de nem vészes. Csak mindig óvatosnak és figyelmesnek kell lenni. Mindig észben kell tartani hogy megölhetsz másokat ha rosszul csinálod. Ha megvan a jogsi akkor elmehetsz a vezetéstechnikai centrumba is ahol képeznek sofőröket.
Annyiban igaza van anyádéknak hogy a lakás egy biztos pont és addig kell megszerezni amíg megvan rá a lehetőséged!
Amúgy milyen munkáért fizetnek 3 hétre 2 ezret?
Szerintem még az "ilyen létszügséglet jellegű dolog, mint pl autó, lakás, bútor" is lehetnek hülyeség. Totálisan élethelyzet (na meg persze egyéni mérlegelés) függő, hogy valami hasznos, jó befektetés, vagy felesleges hülyeség.
Pl. Egy szobabicikli lehet hasznos befektetés, ha használod sportolásra legalább néha. De teljesen felesleges kiadás, ha csak dísznek áll majd a sarokban és soha nem ülsz rá fel, hogy használd is. Nem önmagában az határozza meg, hogy jó befektetés-e, hogy a termék kategóriája sport eszköz és a sport az jó. Az határozza meg, hogy te mire és mennyire aktívan használod. Persze, ha csak havonta egyszer 10 percet ülsz rajta, az is hasznosabb a semminél - de nem olyan sokkal, hogy racionalizálja a kiadást.
Írtad, hogy plasztikai műtétre költenél. Én utálom a plasztikai beavatkozásokat és még nem láttam olyat belőle, amit ne tartottam volna rondának. Szóval sejtheted, hogy szerintem nem kéne csinálnod. Ha a véleményemre vagy kíváncsi, akkor ne csináld. De ha te erre vágysz, neked jobb lesz tőle, és amúgy is csak megerősítést akarsz, akkor lelked és egészséged rajta, hajrá csináld.
12:
Az hogy fóbiás vagy az csak hazugságra késztet. A legtöbb plasztikai műtétet azért csinálák meg mert az eredmény sokkal szebb lesz. Mindemellett szerintem fogalmad sincs a plasztikai műtétekről amit sok esetben korrekciós műtétnek neveznek és indokoltak. Te meg gondolom leragadtál a 600 köbcentis golyócsöcsöknél és a kacsaszájnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!