Megéri Wise/Revolut kártyát igényelni egy átlagos felhasználónak?
Jelenleg OTP-s vagyok, évente max 2-3x megyek külföldre nyaralás szempontból, ahol az OTP-s kártyammal fizetetek, automatából arról veszek le pénzt. De igazából most gondolkozom pár hónap svájci munkavállaláson is.
Úgy olvastam, hogy a Revolutra itthon nem lehet fizetést kérni sok helyen, Wisera már inkább.
Igazából teljesen átlagos felhasználásra használnám, semmi extra. OTP-nél kb 600 Ft a havidíjam, amit fizetek kártyára.
Megéri teljesen leváltani az OTP-s kártyámat valamelyikre? Vagy egy másodlagos kártyaként használni valamelyiket a fentiek közül, külföldi vásárlások során?
Vesztenivalód igazából nincs vele, szóval próbáld ki, és nézd meg megszereted-e.
Én nagyrészt Revoluton bankolok személyesen is, és a cégem is, nekem bejön, és sokat spórolok vele, mert eleve sokat utazok. De van mellette sima OTP-m is, mert néha kellhet.
Ha már amúgy is OTP-s vagy, nézd meg ezt: Árfolyam+
kedvezményes számlacsomag elem.
Persze a svájci munkavállalás, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!