Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Azahriah vajon mekkora részese...

Azahriah vajon mekkora részesedést kap, abból a nagyjából 1.2 MILLIÁRD forintból, amit a Puskás Aréna koncertje termel?

Figyelt kérdés

Tudom tudom, ez csak a bevétel és nem a profit.

Ezzel tisztában vagyok, de nagyjából az ilyenekért hány százalékot szoktak kapni az előadók?

2023. okt. 10. 16:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Én egy szóval nem állítottam, hogy pár óra alatt keresné a pénzt és ne dolgozna meg érte… Én bírom a srácot és örülök a sikereinek, de ezzel együtt szerintem nem minőségi a zenéje, nagyon messze van attól… Viszont sokkal jobb mint a valmar meg a Manuel, meg a többi hasonló előadó.

De a minőséget nekem Herbie Hancock, Hobo Blues Band, King Krimson, Radiohead/Thom Yorke , Kanye West (Ye), Rick Rubin és például még a The Mars Volta jelenti.

Ezekben a művészekben az a közös, hogy nem aszerint hozzák meg a zenei döntéseket, hogy mitől lesznek sikeresek… Azahriahra ez nem igaz, nem művész csak egy nagyon népszerű pop előadó. Magyar Justin Bieber (nem zeneileg, de ugyanaz a szerepe kb.)…

A kérdést azért tettem fel, mert nem értek a rendezvényszervezéshez, főleg ilyen nagyszabású koncertek esetében… De érdekel, hogy nagyjából mennyit kereshet az énekes, az arc, aki miatt létrejöhet egyáltalán ez az egész. Miért ne érdekelhetne?

2023. okt. 11. 15:39
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

És ki a sz.r mondta, hogy nem kérdezhetsz?

Válaszoltak. Én csak a saját ürülékében kapálózó, tipik prolinak a kommentjére reagáltam, aki még mindig az elcsépelt toytoy-s lejárt lemez dumával jön, csak mert frusztrált, amiért nem mindenki fetreng a saját székletében, hanem valaki ki tud törni, és el tud érni valamit. Egyszerűbb köpködni és irigykedni, mint elérni bármiben valamit, amit országosan elismernek. A toytoyos sztori pedig a több, mint egy évvel ezelőtti rég lejártsága miatt nemcsak ciki, de álszent dolog is ezzel jönni. Mindenki úgy osztotta az észt, mintha az erkölcs mintapéldányai lennének, közben itt is a nagy erkölcsről papolók 99%-a egy patkány

2023. okt. 11. 16:40
 13/29 anonim ***** válasza:
18%
Kasza Tibi sokkal jobb és minőségibb.
2023. okt. 11. 17:04
 14/29 anonim ***** válasza:
26%

"Kasza Tibi sokkal jobb és minőségibb."

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2023. okt. 11. 18:42
 15/29 anonim ***** válasza:
8%

Mi bajod van Tibivel?

Ő legalább nemzeti keresztény életet él és nem közösül a rajongóval a beksztédzsben.

2023. okt. 11. 19:17
 16/29 anonim ***** válasza:
39%
Jojo, értem a humort, vagyis remélem ez humor. 🤣
2023. okt. 11. 20:50
 17/29 A kérdező kommentje:
Mostmár 3 Puskás koncert is lesz.
2023. okt. 14. 13:39
 18/29 anonim ***** válasza:
35%
Kasza Tibi 4-et is tudna.
2023. okt. 14. 14:23
 19/29 anonim ***** válasza:
39%

"Mostmár 3 Puskás koncert is lesz."

Akkor most kezdjünk szurkolni a menedzsmentnek, hogy ez az Azahriah vagy ki megérje a jövő május 24-ét és le tudja nyomni a koncerteket. 😂

2023. okt. 14. 18:03
 20/29 anonim ***** válasza:
29%
Meg a jegyűzéreknek, akik most csokorszámra vásárolták a jegyeket, hogy majd dupla haszonnal eladják. Aztán lehet, hogy wc papírnak lesz jó csak. Vagy buliznak egy jót. 😂
2023. okt. 14. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!