Ki futott még bele rajtam kívül a Telegram csatornán a @Daniel_Biro nevű illetőbe, aki pár tízezer forintot akar kicsalni azzal, hogy 2-3 óra múlva milliókat fog visszautalni, mert ő egy kriptocsászár?
Gyakorlatilag végtelen számú ilyen kamu nevű robot fordítóval irkáló csaló van, aki telegrammon próbál operálni és a vége mindig az hogy küldj neki kriptót a kripto tárcájára, aztán majd mesés megtérüléssel visszafizeti.
Ezek mind nigériaiak.
Volt amelyikkel beszélgettem is. Mármint normálisan, angolul. Azt hitte hogy én is nigériai csaló vagyok, mert szívatni akartam, aztán mondtam hogy nem, csak így unalmamba szívatom őket.
De egyébként full normális arc volt. Mondta hogy ott nigériába full csórók, nincs semmi munka, ebből tudnak egy kis pénzt csinálni hogy néha át tudnak verni valakit ezzel.
#11 gyakorlatilag én is detto ugyanezt művelem velük, de telefonig nem jutottunk el, mert kizárták a verbális kommunikáció lehetőségét. Ebben a verzióban a srácok fehérek és a videók alapján a "főszereplő" ukrán vagy orosz akcentussal beszéli a magyart.
Köszönöm a válaszod, végre egy normális gondolat.
Az olyan mint az itt a piros, hol a piros ?
Három köcsögöt tologatnak és ki kell találni melyik alatt van a piros szivacs labda ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!