Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha eladok egy terméket, pl....

Ha eladok egy terméket, pl. nyomtatót, azt milyen csomagküldővel küldhetném el, hogy biztos megkapjam a pénzem, ha átveszi a vevő?

Figyelt kérdés

2023. okt. 2. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nem valami ipari méretű és befér egy Foxpost automatába, akkor azzal.

Elutaltatod előre az árát és a szállítási költséget, és 0Ft-os utánvéttel feladod. Persze nyilván így a vevő bizalmatlan lehet hogy átverik, és eláll a vásárlástól.

2023. okt. 2. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Bármivel... én küldtem már Postával, Foxpost-tal és GLS-sel is, soha nem volt egyikkel se bajom. Ha utánvétet kért a vevő, akkor mindig pár napon belül megkaptam a pénzt.
2023. okt. 2. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

" Ha utánvétet kért a vevő, akkor mindig pár napon belül megkaptam a pénzt."

Csak szerencséd volt.

Rengeteg hebehurgya vevő van, aki gondol egyet hogy még sem kell neki a csomag, akkor kifizetted neki a kiszállítást, aztán kifizetheted mégegyszer a futárnak hogy a központjukból megint visszahozzák neked.

2023. okt. 2. 13:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet olyat, hogy feladom valahol, és a futárnak fizetik ki a teljes összeget, amiből én megkapom az én részemet, a saját kiszállítási díjukat meg levonják?
2023. okt. 2. 13:32
 5/9 A kérdező kommentje:
A Foxpost automata hogyan működik, ha megkérdezhetem? Kissé félek az ilyen újdonságoktól, hogy elrontok valamit.
2023. okt. 2. 13:33
 6/9 A kérdező kommentje:
#2 - Ha postával vagy GLS-el adom fel, akkor kijönnek a csomagért és úgy viszik el? Ha utánvéttel veszi meg a vevő, akkor a terméket és a szállítást is ki kell fizetnie, és a termék árát megkapom?
2023. okt. 2. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem szabad utánvéttel eladni, csakis úgy, hogy a vevő utalja előre a vételárat és a szállítási költséget.

2003 óta vannak eladásaim vaterán és az egyéb eladási platformokon, mindig mindent előreutal a vevő. Amelyik nem, az meg nem vevő.

2023. okt. 2. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Az utánvéttel az a baj, amit már írtam, sokan panaszkodnak emiatt, hogy mikor már feladtad, akkor a vevő kitalálja hogy hát neki a termék még sem kell és nem veszi át. Akkor kifizetted a szállítást neki, kifizeted mégegyszer hogy visszahozzák neked, és a terméket nem adtad el.
2023. okt. 2. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Műszaki cikkek esetén a személyes átvétel a legjobb. A vevő elmegy, megnézi, kipróbálja, és ha jó, kifizeti neked ott helyben. Rengeteg problémát meg lehet vele előzni.
2023. okt. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!