Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha készítek egy weboldalt ami...

Ha készítek egy weboldalt ami online szolgáltatást nyújt az után nekem adózni kell? Vagy mi ennek a törvényes útja?

Figyelt kérdés

2023. szept. 27. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Illene foglalkozni az adózási kérdésekkel, igen.
2023. szept. 27. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szolgáltatást valamilyen általad választott jogi formában lehet nyújtani (több fajta egyéni vállalkozó, több fajta céges opció, azokon belül több fajta adózási tipus), amit neked kell eldönteni könyvelővel konzultálva.
2023. szept. 27. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. szept. 27. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire nem vagy tisztában a vállalkozás indításával (mert ez az), akkor szerintem kérj segítséget mert bukta lesz. Minden után adót kell fizetni, ami fizetési forgalmat generál, tevékenységtől függően a mértéke m eghatározva. Ez alól kivételt képeznek azok a tevékenységek, ahol külön kiemelik hogy adómentes.
2023. szept. 27. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván igen.
2023. szept. 27. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben van bevételed és nem non-profit, akkor igen.
2023. szept. 27. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
csak ha van bevételed. Ha a kutya se vásárol nálad, nincs pénzcsere, akkor nincs miután adózni se.
2023. szept. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!