Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kell érteni azon egy...

Mit kell érteni azon egy álláshirdetésben, hogy "postázás"?

Figyelt kérdés

Elég tudatlan vagyok ebben a témában, most keresem az első munkahelyem. A legtöbb álláshirdetésben, amit megnézek, ott van, hogy postázás vagy hogy bejövő és kimenő levelek kezelése. Ez alatt mit kell érteni? Nekem kell elmennem a postára és feladni a leveleket? Vagy csak elő kell készítenem őket, pl. borítékolás, címzés és jön érte valaki?

Tudom, hogy ezt cége válogatja és az álláshirdetőtől kéne megkérdeznem, de általánosságban is érdekelne, hogy ez mennyire bonyolult.

Tisztában vagyok vele, hogy leginkább túlgondolom, de egy próbát megér itt a kérdés. :D

2023. szept. 27. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mikor postáztam ki kellett kérnem a megfelelő személyektől a megfelelő alkatrészt, becsomagolni, a papírmunkát elintézni, jobb esetben gyűjteni, míg elviszik a postára, rosszabb esetben postán feladni. Bejövő küldemények eseten felbontani, ami nem az igazgató nevére jött, szortírozni, majd eljuttatni a megfelelő részlegre.
2023. szept. 27. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Nem teljesen mindegy...?
2023. szept. 27. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!