Külföldön a kaparós sorsjegyeket a földre kaparják ész nélkül a lottózóóban mint itthol?
külföldön hogy megy ez ???
de tényleg !!! valaki világotlátott ember !!! Sokan utaznak vagy dolgoznak külföldön, több millióan, valaki csak tudja a választ !!!
Én nem tudok általánosságról nyilatkozni, csak egyetlenegy saját tapasztalatról. Képem nincs róla, de majd utánanézek találok-e a neten.
Annyiban talán torzít az én tapasztalatom, hogy Japánban volt (de ott is csak egy helyen láttam, nem általánosan), akikről tudjuk, hogy mindenben IS megvannak az egyedi ötletek/design/kivitelezések.
Ott a "lottózó"-ban, kifejezetten az egyik pult volt kaparásra, a 10 méteres acél pulton méterenként volt egy kis rész, ami egy 10*10-es rácsból és egy 10*10-es, a rács irányába lejtő műanyag "emelvényből" állt. A műanyagon kapartál, mivel ferde volt ezért a kaparék nem maradt a papíron, hanem le is szánkázott a rács alá, de ha rajta is maradt volna a műanyagon, miután elléptél onnan, az egyik oldala megemelkedett és egy motorikusan megrázkódott egy kicsit, így a maradék is a helyén kötött ki.
Csúcsidőben pedig, amikor akár 100-an is vettek kaparóst egyidőben, az emberek szépen sorban álltak és csak ott kapartak, másik pultnál/asztalnál nem.
De ismétlem, ez egyetlen egy hely volt, az is a világ furáinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!