Mennyi pénzt illik adni esküvőre mostanság,nem rokoni viszony csak ismerős,...Ft/ személy?
Én végig segítettem most kollégám esküvőjének a szervezését, egy közepes, nem elszállt, nem puccos, de nem is a legolcsóbb kb 70.000 Ft-ra jött ki/fő.
40.000 Ft-ra számítanak átalagban fejenként, a többit tudják, hogy elköltik a nagy napra.
Én ezek tudatában 100-at fogok adni, de vannak kollégák akikkel beszéltem, akik ott járnak, hogy 20/fő és örüljenek, hogy eljöttünk. Ennyi volt 20 éve is, mi változott?
Én ilyenkor a legnagyobb címlettel számolok. Attól függ, hogy mennyire "szoros" ismerős. Biztos, hogy nem adnék 100 ezret, mivel majd fél havi fizetésem. Még 50 ezret sem! Nekem az durva lenne.
Ha ilyen elvárások vannak, inkább el sem megyek.
Az ifjú párnak van mozgástere, nem muszáj olyan helyet választaniuk, ahol egy vagyonba kerül egy fő vendégül látása. Ha mégis, akkor bele kell kalkulálni, hogy nem fog visszajönni az ára.
Ilyen formán adjatok annyit, amennyit szeretnétek/tudtok.
Az, hogy egy párnak egy vagyonba kerül a saját esküvője, miért jelenti azt, hogy nekem vendégként is egy vagyonba kell kerülnie?
Ha csak egy polgárit tartanának ebéddel, az nem egy vagyon. Az ő döntésük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!