Majdnem százezer forintnyi aprópénzem van.Hol tudom beváltani?
Gyakorlatilag bárhol elköltheted apránként.
Boltban, távolsági buszon, postán, mindenhol szoktak örülni az aprónak.
Egy összegben valóban nem fogadnának el ennyi aprót sehol szerintem.
Ja és be kellett rolniznom, amitől majdnem idegbajt kaptam, a neten fent van, melyik érméből mennyi kell egy rolniba. Jópár órám ráment, én sem akartam, hogy levonjanak belőle.
Kasszákban örülnek neki, meg papírboltban, de nem ekkora mennyiségben, be sem fér a gépbe. Ahol kisebb tételeket vesznek(gyujtó, zsepi, vagy mondjuk a piacon zöldségeseknél), ott kellene próbálkozni.
1.
Vendéglátósok inkább a papírnak örülnek, amiből nem kell visszaadni. Tapasztalat! ;)
Vendéglátós vagyok és nem tudom téged milyen rossz tapsztalat ért, de ha 8760Ft-ot fizet a vendég és nem mondja, hogy 9000-ből, akkor a maradék 240Ft-ot is vissza kell adnom neki, márpedig azt csak apróban lehet…
Nem beszélve kávézókról/bárokról/pubokról, ahol lehet, hogy 1000Ft alatt fizet az egy db italáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!