Mindennap szoktál pénz költeni, vagy vannak párnapos kihagyások?
Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 19:48
1/7 anonim válasza:
Hetente max. 1-2 alkalommal adok ki pénzt.
2/7 anonim válasza:
Van olyan nap, amikor nem költök semmire.
3/7 anonim válasza:
Mindennap szoktam pénzt költeni, vagy vannak párnapos kihagyások.
4/7 anonim válasza:
Kedden megjött a fizetésem, hó eleje ellenére lekötöttem 40%-át, kifizettem a számlákat, elintéztem a nagy bevásárlás, megvettem a bérletemet és maradt 14eFt a számlámon.
Szerdán tönkrement a mosógép, javítás szaki szerint 50e lett volna, csapágy kikopott, így a régebbi mosógépemből kiszedtem és beletettem. A felmérésre+kiszállásra leszámlázott 6500Ft-ot, ami kész rablás, hiszen telefonban eleve mondtam neki mi a hiba és ingyenes felmérésre+kiszállással reklámozzák magukat, ami mint kiderült csak akkor érvényes, ha kifizetem az 50e-es szerelést...
5/7 anonim válasza:
Bocsi kimaradt telefonban 10e-es javítást mondott.
7/7 anonim válasza:
Sajnos mostanában mindennap veszek valamit, nagyon megy a pénz. Pedig főzök, nem veszek ruhákat, kacatokat, de még így is sok pénz elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!