Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Feladtam postan egy postai...

Feladtam postan egy postai boritekban egy postan marado levelet kb 1hete. Azota semmit sem tudok rola mit lehet ilyenkor csinalni?

Figyelt kérdés
Sms vagy gmailt fogok kapni a csomagrol? Kb mennyi ido mire megerkezik?

2023. szept. 9. 12:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
36%

"postán maradó csak ajánlott levél lehet"

Ez nem igaz.

Pl. 24 mm-nél vastagabb levelet kizárólag postán maradóként tudsz feladni, ha ajánlott, ha nem...

2023. szept. 10. 13:23
 12/34 A kérdező kommentje:
kertem a postan egy belyegzett boritekot amibe adtam fel egy kisebb ajandekot es ra is kellett fizetnem 600forintot csak attol felek hogy el fog kallodni a csomag
2023. szept. 10. 13:27
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
Hát, benne van a pakliban... :)
2023. szept. 10. 13:37
 14/34 anonim ***** válasza:
24%
Amelyik elmebeteg lepontozta a 11. választ, az indokolja is!!!
2023. szept. 10. 14:41
 15/34 anonim ***** válasza:
28%

Hivatalosan postán maradó levél csak és kizárólag ajánlott lehet.

Az, hogy egyes helyeken felveszi a kezelő közönséges levélként , az az ő hibája, és rendszeresen vissza is jelentik neki, amiről persze az ügyfél nem tud.

Tehát akár csomag, akár levél kéne lennie egy ragszámnak, amivel nyomon lehet követni.

2023. szept. 10. 14:49
 16/34 anonim ***** válasza:
35%

@15

"Hivatalosan postán maradó levél csak és kizárólag ajánlott lehet."

Ez hazugság.

S mindaddig az is marad, amíg ezt a posta üzletszabályzatából nem bizonyítod be.

S ha esetleg ezt megtennéd, akkor Nobel-díjat adományoznék neked.

Azt ugyanis lehetetlen bizonyítani, ami nem létezik.

2023. szept. 10. 14:54
 17/34 BlackSword ***** válasza:
22%

Pontosan, ahogy a 15-ös írja... posta Ászf-ben benne van...

A 600 Ft-ot értem, közepes zöld borítékban küldted, majd a kezelő tett rá egy matricát, lehitelesítette a blanettát, amit odaadott neked... azon bal oldalt az alja felé van egy RL... kezdetű számsor... na azt kell bepötyögni a nyomonkövetésbe...

2023. szept. 10. 15:00
 18/34 anonim ***** válasza:
9%

Taníts még 😂 6 éve postán dolgozom, mostmár vezetőként. Engedd meg, hogy jobban tudjam a benti szabályzatot, köszi 😘

Rengeteg utcáról beengedett postai dolgozó van, akik nincsenek tisztában a szabályokkal, hogy melyik levelet hogy kell felvenni, felrevezetve így az ügyfeleket.

Ezért a hozzád hasonlók képesek meghazudtolni azt, aki viszont tisztaban van azzal, amit csinál.

Szóval engem te ne oktass ki, mert nem hat meg, csak zavar a tudatlanság, illetve, hogy annak áll följebb aki azért mert nem tud valamit, szerinte a másik a hulye.

Szóval mégegyszer elmondom, hogy értsd is, az,hogy sok helyen felveszik közönséges levélként, őket minősíti. Amikor hozzánk egy ilyen megérkezik, azonnal megy a kezelő felé a visszajelentes, és ha nálunk így veszi fel esetleg valaki, neki is megy. Az,hogy ezt te nem érted, az meg téged minősít.

A dijadat meg tartsd meg magadnak, nagyobb szükséged van rá.

2023. szept. 10. 15:03
 19/34 anonim ***** válasza:
30%

"posta Ászf-ben benne van"

Na mutasd hol! Soha nem fogod megtalálni, hisz ami nincs, azt nem lehet megtalálni.

"azon bal oldalt az alja felé van egy RL... kezdetű számsor... na azt kell bepötyögni a nyomonkövetésbe."

Ajánlott levél esetén nem működik a nyomkövetés. Ezt a posta ügyfélszolgálata válaszolta nekem emailben, amikor szóvá tettem, hogy négy napja a felvevő postahivatalt mutatja a levél aktuális helyeként. Leírta az ügyintéző, hogy ebben az esetben a nyomkövetés két dolgot rögzít, a feladás tényét és a kézbesítés tényét. Semmi mást.

A kézbesítés pillanatáig a nyomkövetés azt mutatja, hogy az ajánlott levél a felvevő postán van, Akkor is, ha a felvevő és a kézbesítő posta között van 400 km távolság.

Ezt teszteltem is, valóban így van. Postai küldemények ezreit adtam fel az utóbbi években, van saját tapasztalat bőven. Szóval írhatjátok a hülyeséget, pontosan tudom, hogy mi hogyan működik a postán...

2023. szept. 10. 15:06
 20/34 anonim ***** válasza:
39%

"6 éve postán dolgozom, mostmár vezetőként."

Akkor nyilván meg tudod mutatni az ÁSZF azon pontját, ahol az általad idehozott blődség le van írva...

Mutasd!!!

2023. szept. 10. 15:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!