Mi ez a sok csaló Marketplacen? Folyton azzal jönnek futár vagy posta lehetséges-e? Majd összefüggéstelen válaszokkal folytatják, ami alapján kizárható, hogy valós vásárlási szándékról van szó. De legalább nem a mail címem kérik.
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 13:19
2/4 anonim válasza:
Én is azt tapasztalom, hogy FB Marketplace-en hemzsegnek a csalók, én távol tartom magam onnan. De amíg lószar van, addig veréb is van.
3/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a tapasztalat, jófogáson voltak eddig az email címet kérő csalók, most már marketplacen is. Tőlem tegnap egy szlovák női kamuprofil bankszámla számot is kért. Nem szabad kiadni se emailt, se számlaszámot.
4/4 anonim válasza:
3-as! Számlaszámot nem szabad kiadni? Hát hogy a túróba utaljon a delikvens anélkül?:D
Nyilván nem ezekre a csalókra gondolok, de én szerintem már ezerszer is megadtam a számlaszámom, mert kizárólag előreutalás után postázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!