Velem van a baj hogy én egy forintot nem adnék ilyen "jótékonysági szervezetnek"?
Figyelt kérdés
Ez a "Nagycsaládosok országos szövetkezete" vagy mi. Gyakorlatilag arról szólnak, hogy olyan családoknak, akik nyilvánvalóan úgy vállalták magukat túl gyerekkel, hogy sejthették, hogy nincs annyi bevételük hogy normálisan felneveljék őket, ez a szervezet vállalja, hogy neki, helyettük alamizsnát tarháljon.2023. aug. 30. 15:41
1/4 anonim válasza:
Nincs baj Veled. Csak akkor adj, ha akarsz!
3/4 anonim válasza:
Nincs veled baj. Adakozni nem kötelező. 15+ éve egyszer utaltam 2 ezer forintot a szájjal és lábbal festő gyerekeknek. Azóta minden évben küldenek egy borítékot amiben képeslapok vannak. Többször hívtam őket és írtam leveleket de azóta is küldik. Elengedtem és nem foglalkozom vele. Viszont elgondolkodtató, hogy egy nonprofit szervezet miért szórja a pénz.
4/4 anonim válasza:
Ne adj nekik. Kapnak ig is tul sok allami tamogatast a mocskok.
Magyaroknal az a tanitas,h addig nyujtozkodj,amig a takarod er….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!