A Paypal szerint már tegnap megérkezett a visszatérítés, de én mégse látom ezt a bankkártyámon. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
A visszatérítés elvileg sikeres volt, a paypal azt írja az app-ban, hogy korábban érkezett vissza a számlámra a pénz 08.28. 07:18, de a bankkártyámon ezt nem látok sem bejövő utalásként, sem úgy, hogy növekedett volna a pénzem.
Próbáltam ezt a paypal alkalmazás vitarendezőjében jelenteni, de erre a tranzakcióra nem lehet.
Lehetséges, hogy később érkezik meg mégis és csak a paypal mutatja rosszul/a bank nem írta még jóvá?
Kihez fordulhatok, ha nem érkezik meg?
2023. aug. 29. 07:34
1/4 anonim válasza:
Nekem a paypal egyenlegem nőtt meg visszatérítésnél. Nézted ott az egyenlegedet?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen néztem, ott se mutatja.
2023. aug. 29. 08:08
3/4 anonim válasza:
Alapvetően oda téríti vissza az összeget, ahonnan fizetve lett, ha kártyáról, akkor oda. De nem feltétlen fogod külön tranzakcióként látni. A banknak meg kell idő, míg lekönyveli és megöveli az egyenleged.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezekkel tisztában vagyok, viszont később elindított visszatérítések már megérkeztek.
Természetesen várok pár napot, hátha tényleg csak feldolgozási idő kell, de utána, ha még mindig nem lenne meg kit érdemes "zaklatnom"?
A Paypalt vagy a bankot?
2023. aug. 29. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!