Szerintetek megjavult a vinted?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a packetás csomagokkal volt mostanság probléma. Én kb 2 hónapja letöröltem mindent az oldalamról, mert gondoltam várok egy kicsit, mert akkor meg az volt a gond, hogy csökkentek az eladások mindenkinél. Most meg ez…. Gondolkoztam, hogy inkább másik oldalon próbálkozom ha nem javul ez a helyzet. Ismertek esetleg másik hasonló oldalt mint a vinted? Na meg megjavult vagy meg fog javulni a vinted egyáltalán???2023. aug. 20. 23:22
2/2 anonim válasza:
Hát nekem speciel nem térítették vissza a pénzt és nem is válaszolnak konkrétumot.
Valami gáz mindig van ezzel az oldallal és az eladás is döcögős. Sok munka van benne, kevés pénz és sok idő mire hébe hóba elvisznek egy-egy cuccot. Engem egyedül csak az motivál, hogy legalább aki megveszi azt a pár db-ot is tényleg használni szeretné és én sem érzem úgy, hogy kidobtam az ablakon. Másik ilyen még marketplace, gardróbcsere, de azok most haldokolnak mert a vinteden minden 400-500 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!