Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Goldentips hungary-ről milyen...

Goldentips hungary-ről milyen véleményeitek vannak?

Figyelt kérdés
Kérem csak olyan írjon aki tag a csoportban.

2023. aug. 19. 21:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
93%
Remélem sokan olvassák ezt a választ aki szeretne tag lenni, NE! Átverés az egész oldal, a megadott oddsok és nyerési százalékok teljesen kamuk amik fel vannak tüntetve a honlapjukon. Statiszikát vezettem a tippekből amit ők természetesen nem tesznek nyílvánosan, sem a csoportban mivel borzasztóan mínuszos az egész, csak pénzt csalnak ki sok embertől és ha néha nagy nehezen nyer valamelyik tippük akkor képeket kunyerálnak és posztolják mindenhova hogy ők a legnagyobbak és hogy mégtöbben bedőljenek nekik. Jó páran megszívtuk, te ne legyél közte.
2023. okt. 16. 16:26
 2/11 anonim válasza:

Lényegében egy napi dupla szelót nem kapsz. :))) kapsz 3 tippet, 1.2-as szorzól, abból a háromból kettőt szelvénybe raknak. Én a Trollfoci miatt fizettem be, de arra használom hogy a saját tippem mellé egyet kiveszek tőlük... A tuti mérkőzések túl keveset hoznak, a rendes meg szintén csak simpla tippekből áll, és azok túl kockázatosak szerintem nagytétes fogadáshoz. Én azt elhiszem, hogy jót akarnak, meg nem akarját átverni az embert, de számomra karcsú.

Aki tényleg ennyi pénzt kér, abban legyen annyi, hogy legalább egy fix dupla szelót összehoz, ne az legyen már, hogy osztogatja az alap single tippeket. Ne azért kérjenek már pénzt, hogy kinyitják előttem a nemzeti sportújságot. Aztán a tippekből kukázzak össze magamnak valamit. :) Ha már pénzt kérnek, akkor adjanak normális szelókat, és vállalják a FELELŐSSÉGET ÉRTE. Ha már szakértő, meg elemzés, meg minden rabokf@asza van. Valahol legalábbis... A személyes kedvencem az az, amikor kiraknak egy tippet 1.4-es szorzóért nagyon esélyesre, utána kiteszik ugyan annak az ellenkezőjét nagyobb szorzóért. Azt elhiszem, hogy nem lehúzni akarnak, de azt a pénzt amit kérnek azt nem éri meg szerintem. Vagy nem tudom... Ugy voltam vele, hogy ha már a Trollfoci osztogatja akkor biztos nem lehet hülyeség. De őszintén szólva tényleg nem tudom mit gondoljak róluk.

Van a dupplázz velünk is. Azok sem olyan rosszak, de ők csak heti 2x játszanak kb, meg szelvényekért kérnek pénzt. Hétvégente játszanak, vagy amikor rangadók vannak. Havi előfizuba a simpla tippekért nem érdemes fizetni náluk. Kb ott is simpla tippek vannak, azt semmivel sem eselyesebb, mintha te írnád össze. Valamilyen szintem nekem a dupplázz velünk jobban bejön, csak ők kevesebbet játszanak.

Azt nem mondom, hogy nem ajánlom őket, de azt sem hogy igen.

Inkább azt mondom, hogy vegyél ki magadnak naponta 2-3 kicsi szorzót, hozz össze egy dupla környékét. Vagy másfeles szorzót ha gyenge a felhozatal. Minden nap egy szeló, vezessed táblázatba, nézd meg hogy 10-ből hány szelvény jön, utána folytasd nagyobb téttel. :) okosan és ésszel. Ne válts át kapzsiba, és ne akard mindenáron azonnal visszanyerni a bukót. Légy türelmes.

2023. okt. 31. 11:25
 3/11 anonim válasza:
100%

Lehúzás az egész, eszetekbe se jusson befizetni rá.

Naponta kapsz 3 darab 1.3-as tippet, többnyire világvége ďél-amerikai ligákból hogy kontextusba se bírd rakni, over 1.5 tippekkel. Minden második mellé még oda bírják rakni, hogy "Erősség: minimális". Érted, egy 1.3-as tipp mellé, ami normál fogadóirodai profitkulcs mellett is 70%-os esélyű...

Napi 4-500 ember nyitja meg a tippeket a telegram csatornájukon, havi 6000 Ft előfizetés mellett ez elég szép jövedelem alsó hangon is. Trollfoci beállt mögé, így pláne. Nekem nagy csalódás.

2023. nov. 2. 22:01
 4/11 anonim válasza:
Lehúzásnak nem lehúzás, mert jó tippek. Csak ez azoknak jó inkább, akinek sok pénze van. Mint ahogy mondtam, egy tippet kiveszek az övékéből, a másik az enyém, de van amikor csak az ő tippjeikből játszom. 7/6 szelvény jött eddig... Befizetett 20 ezer forint már bőven visszajött. Csak ezek a mondhatni biztonságosabb tippek a nagyobb pénzel rendelkezők számára alkalmasabbak inkább. Most én nyertem eddig féligmeddig általuk 300 eurót pluszban. Ha lenne betem, amit jelenleg sajnos hollandiában nem tudok csinálni, akkor biztos nem 50 eurókkal bohóckodnék naponta, hanem vagy 250-500. Én csak abba kötöttem bele, hogy egy duplát minimum nem raknak szelvénybe. Átlag magyarnak jobb lenne. :)
2023. nov. 4. 11:55
 5/11 anonim ***** válasza:

A Trollfoci nyomatta őket ezért előfizettem a Fix és Labdarúgás csoportba. A fixet eleve nem érdemes tenni, 1.3-1.2-es oddsok, köszi, ezt még a kiskutyám is ki tudja kukázni hogy rábök valamire a mancsával.

De a labdarúgás csoport is ilyen, csak ott magasabbak az odds-ok, általában igen/nem kimenetel van, annyira nem jönnek a tippek, hogy már jobban megéri tenni az ellenkezőjét, mint amit mondanak. Nem buktam sokat, csak pár száz ft-tal játszottam, mert ha jók a tippek, akkor ebből is látszott volna a növekedés, de nyilván szó se volt növekedésről.

Amikor nagy nehezen bejön mindhárom tipp, örülnek, mint majom a farkának, szelvényt kérnek minden tagtól amiket aztán kitesznek Instagramra reklámnak. Mutatnak ilyen barom fotókat, hogy valakinek a tippekből jött össze a BMW meg a hajvasaló, meg a reggeli, vacsora, stb... Még a reggelit elhiszem, de akkor is bukott előtte 3 reggelit.

SZÓVAL AZ EGÉSZ CSAK AZÉRT FELHÁBORÍTÓ MERT CSAK A NYERŐ TIPPEKET TESZIK KI, NYILVÁNVALÓAN MEGTÉVESZTÉSBŐL, HASZONSZERZÉS CÉLJÁBÓL.

Azt már nem teszik ki, hogy előtte mennyit buktak...

Amúgy én ezt tanulópénznek fogtam fel, csak azért írtam le, hogy mások ne csatlakozzanak, ne pénzeljenek ilyen csalókat. Bár nyilván a meglévő tagokból már amúgy is jól megszedték magukat a semmire, de ne gazdagítsuk őket tovább.

Magadtól is rá tudsz bökni igen/nem tippekre, ehhez nem kell semmi szakértelem, így legalább csak a tétet bukod, nem még a tagsági díjat is.

2023. nov. 5. 12:23
 6/11 anonim válasza:
0%

Sziasztok!

Sokan itt vagy másik csoporttól vannak szándékosan negatív reklámmal vagy még sosem voltak tagok.😁

Én két hete vagyok tag a legnagyobb csoportban és eddig 42/38 a találati arány. Ami szerintem magáért beszél. Fontos a téteket betartani, sajnos valaki első két nap rátesz mindent, és ha elmegy a tipp, akkor vége is..

Aki odafigyelve teszi annak nagyon tudom ajánlani, magasan a legjobb oldal. Emellett azonnal válaszolnak mindenre, segítőkészek nagyon.

febr. 13. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze, én kicsiben játszottam a megadott tétekkel mégis hatalmas bukó volt az egész.
febr. 13. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Trollfoci is elkezdte hirdetni ezt a moslék oldalt..
febr. 13. 21:57
 9/11 anonim válasza:

Korrekt oldal. Itthon talán a legjobbak. Gyorsan segítenek, stb. Nyilván nem létezik, hogy minden jöjjön…de jó a stat.

Havi 40-50 ezer pluszra kis tettel is jók.

márc. 19. 14:26
 10/11 anonim válasza:

Üdv!

Most akciósan, 50e helyett csak 15 a biztonsági meg a trollfocis csoportja együtt. Kíváncsiságból megvettem.

Az 50et egyáltalán nem éri meg. A 15 se igazán.

Gól szám, meg mind2 csapat rúg e gólt a választék. Általában azonosak a tippek. Ennyi.

júl. 24. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!