Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valakinek gépészmérnök szakmai...

Gyula 07 kérdése:

Valakinek gépészmérnök szakmai gyakorlat beszámolója van?

Figyelt kérdés
aug 21-re kellene nekem megírnom a 6 hetes gépészmérnök szakmai gyakorlat beszámolómat, ha akárki végzett hasonló gyakorlatot és meg van neki ez a beszámoló, nem tudja elküldeni nekem? Nekem amiatt kéne, hogy lássam, én is hogy kéne megírni, nagyjából miket írhatok bele stb

2023. aug. 19. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Mindenkinek, aki valóban volt is gyakorlaton, nem csak bekamuzza.

Elmondták, hogy mit kell beleírni a beszámolóba konkrétan. Nem sokra mész, ha az óbudain beadsz egy BME-s beszámolót.

2023. aug. 19. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Már ne haragudj de te más munkáját akarod beadni a sajátod helyett vagy ennyire hülye vagy hogy nem tudod értelmezni az egyetem által elvártakat?

Teljesen nyíltan és világosan leírta az egyetem hogy mit kérnek a beszámolóban, ha tényleg voltál szakmai gyakorlaton akkor maximum 1 óra alatt megcsinálod az alapján a pontok alapján amit az egyetemen elvárnak... nekem kb 45 perc volt beírkálni a tényeket.

2023. aug. 19. 21:44
 3/4 anonim válasza:
Röviden…nehéz és szivatós, de megéri, mert jól lehet vele keresni!
2023. aug. 20. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem van, nagy multi gyártócégnél írtam. Powerpoint és részletezett docban is megvan. Ha gondolod írj privit és megbeszéljük az anyagiakat, és megkaphatod.
2023. aug. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!