Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 32 éves késő már kimenni...

32 éves késő már kimenni külföldre,hogy házra gyűjtsek?

Figyelt kérdés

Igazából se kutyám se macskám,csak már öregnek érzem magam.

32 éves nő

2023. aug. 15. 19:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
10 év múlva rohadtul fogod bánni, hogy most csak kifogásokat kerestél és nem indultál el 🙂
2023. aug. 15. 19:44
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy, én is így mentem ki, sose késő. Megéri bőven.
2023. aug. 15. 19:45
 3/18 anonim ***** válasza:
46%

33 éves voltam amikor kimentem Angliába dolgozni. Most 52 évesen végre hazamegyek végleg ( augusztus 31-én indulok haza). Vettem házat, fel van újítva, be van rendezve. 1 dolgot bánok csak, hogy nem jöttem haza korábban.

52/N

2023. aug. 15. 19:47
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen korábban kellett volna, de így alakult sajnos,tehát nem vagyok még elkésve?
2023. aug. 15. 19:52
 5/18 anonim válasza:
70%

3.

Értelmes ember megy Magyarországról, mert

- nincs működő egészségügy,

- nincs jogbiztonság,

- nincs működő közoktatás,

- nyugdíj sem lesz a demográfiai helyzet miatt,

- környezetvédelem sincs,

- közbiztonság egyre rosszabb lesz a romák szaporodása és az elszegényedés miatt,

- maffia kormány vezeti az országot, folyamatosan emelve az adókat, miközben semmire nem költenek, mert csak a lopás, meg a hazug propaganda megy.

Mivel a lakosság legnagyobb része buta jobbágy, fel sem meri a helyzett súlyosságát.

2023. aug. 15. 20:13
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Én nem értem, mi ez a ház mánia. Ha nem lenne saját lakhatásom, nekem egy lakás is elég lenne.

De hogy a kérdésre válaszoljak, egyáltalán nem késő. Igazából jöhetnél hozzám is (38), ha nem zavar, hogy a ház nem a tiéd lesz.

2023. aug. 15. 20:40
 7/18 anonim ***** válasza:
5%
Hat 32 évesen mar ne nagyon pattogj ha gyereket szeretnel...
2023. aug. 15. 20:42
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Menj. Én is azt teszem. Meg le is tagadom, hogy magyar vagyok. Egyszerűen szégyennek érzem a sok hülye miatt.
2023. aug. 15. 20:48
 9/18 anonim ***** válasza:
7%

#6 külföldön meg kolbászból van a kerítés és alanyi jogon jár minden, minden bevándorlónak.

érdekes, hogyha ekkora a jólét, a #3as miért is költözik vissza ebbe a szerinted putriba?

2023. aug. 15. 20:51
 10/18 anonim ***** válasza:
11%

#6 "környezetvédelem sincs"

Húha, ez aztán hatalmas probléma! Holnap költözök is Amerikába, ahol méltán híres a környezetvédelem, az sem érdekel ha éhendöglök csak a környezet védve legyen 🤣🤣

2023. aug. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!