Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ennyire gazdag lenne az...

Ennyire gazdag lenne az atlagember?

Figyelt kérdés

[link]

Elvileg az atlag felnottnek 17-26 millio forintja van.

2023. aug. 14. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval a felújított panellakásommal meg a pár éves városi kisautómmal a vagyonom több, mint a duplája az átlagnak? Jó tudni..."

Éppen ezért írtam, amit az előző válaszomban írtam, és valamelyik nagyokos vadbarom lepontozta, pedit nem én állítom, megnézheti más is, most nem keresgélek, de több helyen több gazdasági szakember, üzletember elmondta, hogy a ténylges vagyonodról akkor kapsz reális képet, ha se azt a házat nem számolod bele, amiben laksz, se az autódat, amit napi szinten használsz, mert mindkettő szükségletet elégít ki, és hiába mondanak egy értéket, hogy ennyit ér, ez amortizálódik, mivel használod, költeni kell rá, és ha eladod is, úgyis venned kell újat, mivel szükséglet, így ezt a vagyont nem tudod elkölteni akármire, szóval ezzel érdemes így kalkulálni, attól, hogy egy statisztikába nyilván beleszámopnak mindent, amid van, és forgalomképes.

2023. aug. 15. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:

"Elvileg az atlag felnottnek 17-26 millio forintja van."

Nem, kérdező. Az átlagembernek ekkora értékű vagyona van, amibe beleszámít az ingatlan és ingóság is.

2023. aug. 15. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 Nekem mondjuk a kocsi az nem létszükséglet, mert homeoffice dolgozunk mindketten, bár anyósomékhoz nehézkes lenne tömegközlekedéssel elmenni, de nem lehetetlen.

Ha leszámolom a lakást és a kocsit, akkor a feleségemmel ketten olyan 7-8 millió a vagyonunk...

2023. aug. 15. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!