Ha van 2 millio forintom akkor mar benne vagyok a top 1%-ba?
Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 13:39
1/21 anonim válasza:
Magyarországon nem éppen.
2020-ban a 2. decilisben már átlagosan 4 millió egy háztartás nettó vagyona.
2 millió az még Magyarországon is a legalsó 15%.
Ennek többek között az is az oka, hogy a lakosság elég nagy része lakik saját ingatlanban, ami beleszámít a vagyonba.
2/21 anonim válasza:
2 millió az túró még itthon is. Én a feleségemmel alig több, mint egy hónap alatt megkeresek ennyit.
3/21 anonim válasza:
jaa persze mindenki milliokat keres gyakorin xdd
4/21 anonim válasza:
#3 nem mindenki, csak sokan. Rengeteg a szegeny proli is.
5/21 anonim válasza:
#3: Fogadjunk ebből a feleséged keresi az 1,7M-et, ha már így kommenteled mindenhova ezt az infót...
7/21 anonim válasza:
Teljes vagyont néznek és egy főre.
Ha a van családnak ingatlana és vagytok rá hárman, akkor az egy főre eső ingatlanvagyon és a 2 millió a vagyonod.
20 000 főnél kevesebb embernek van 100 millió fölötti vagyona.
A többi számot most nem tudom, tehát a 100 000 leggazdagabbat kérdezed, abban benne vagy-e.
2 millióval még az 1 millió leggazdagabban sem vagy benne szerintem.
9/21 anonim válasza:
Közelebb vagy te a legalsó 1% hoz mint a felsőhöz.
10/21 anonim válasza:
Azzal nem, de rólam ma megállapították itt, hogy az elithez tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!