Nyiregyhàzi Sinsay?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A nyiregyhàzi Sinsayban is van leàrazàs?

Jövőhèten utazom nyiregyre,làttam hogy a Nyir plàzàban van sinsay, èppen ezèrt nem is rendeltem. Ott is ugyanolyan leàrazàsra lehet szàmìtani mint az online shopban? Mèg nem voltam Sinsay üzletben, mindig csak rendeltem.

Köszönöm a vàlaszokat.

2023. aug. 5. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, ott is, mint minden más sinsay uzletben! A keszlet lehet eltero uzlet es uzlet kozott amit gyorsan kompenzálnak. Szoval igen, ott is ugyanaz az akcio van, mint az orszagban barmelyik mas sinsay uzleteben, amire Te gondolsz. De erdemes vigyazni, a weblapon feltuntetett arak mellett ha az szerepel hogy kizarolag online, az vonatkozik altalaban az akciora, de vonatkozhat a keszletre is elobbi esetben semelyik uzletben nem lesz elerheto az az akcio. Amennyiben ilyen megjeloles nincs weblapon akkor igen, akcio lesz, pesten is es nyiregyhazan is , csak mondtam egy peldat. :)

Remek, én is nyiregyi vagyok. Nem tudom a nemed. :D Ha lenne kedved szivesen osszefutnék Veled ! :) Megyunk egyutt (nyiregyen) sinsay-be? :)

2023. aug. 6. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Két hete még volt, farmert is és farmer rövid nadrágot is vettem 2500-ért.
2023. aug. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!