2/16 A kérdező kommentje:
És mennyi volt a mediánkereset?
2023. aug. 3. 09:40
4/16 anonim válasza:
Vagyis a medián bruttó reálbér 2010-ben 153051/190 = 805,53 kg kenyér; 2022-ben 403111/1000 = 403,111 kg kenyér, azaz kb fele.
5/16 A kérdező kommentje:
Ergó jobban élünk, mint 10 éve vagy rosszabbul?
2023. aug. 3. 13:07
6/16 anonim válasza:
Mint a számítások is mutatják rosszabbul, erősen hanyatlik az ország.
7/16 anonim válasza:
Azért is éltek rosszabbul, mert nem hogy számolni nem bírtok, vagy kiguglizni adatokat, hanem ha mindezt megcsinálják nektek és kiszámítják a pofonegyszerű arányszámokat, még abból sem tudtok levonni következtetést, mert nincs agyatok. A piacon, legyen az munkaerő vagy tőkepiac, aggyal lehet értelmezhető jövedelmet elérni. Persze ezt hiába írtam le mert nem fogjátok tudni a két mondatot összekötve felismerni miért nem szereztek magas jövedelmet.
8/16 anonim válasza:
Én jobban élek, mint 10 éve. Nem a kenyér ára az etalon.
10/16 anonim válasza:
Az én mostani jövedelmem a 2010-es jövedelmem 9-szerese, szóval én nem élek rosszabbul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!