Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Viszonylag nagy értékű dolgot...

Viszonylag nagy értékű dolgot (laptopot) szeretnék futárral küldeni (750.000ft) mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Utánvéttel szeretném, címre vigye ki a futár

Én eltudom vinni automatába vagy kijönnek házhoz, viszont a címzettnek fontos, hogy házhoz vigye.

2023. júl. 30. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
750e utánvétellel? már bocs, de nem vagy normális. Ahogy feladtad keresztet is vethetsz a pénzre meg a laptopra is. Nem beszélve a magas biztosítási és feladási költségről. Ennyi pénzért már megéri utazni.. vagy utalja előre és vállalja a vevő a felelősséget a postai károkért.
2023. júl. 30. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ejh
2023. júl. 30. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

1

Miért is? Ha köt rá biztosítást és ellopják akkor megtéríti a posta / futár szolgálat.

Ha meg odaér a címzetthez akkor nem adják át addig, amíg nincs kifizetve...

Az utánvét egyetlen rizikója, hogy cseszik átvenni és akkor még a visszaszállítástért is a feladónak kell fizetnie.

Kérdező, én azt ajánlom, hogy ne küldj ekkora értékű terméket postaszolgálattal. A feladási díj + biztosítási összeg annyira magas lenne , hogy annyiért szó szerint elviheted te is majdnem bárhova az országba (az érdekesség kedvéért a postát néztem meg, ott a 750e forintos biztosítás 30.000 ft plusz költség...)

2023. júl. 30. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Intézd személyesen, vonat stb még mindig olcsóbb. Pláne, ha nem veszi át és te meg bukod a postaköltséget.
2023. aug. 10. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!