Egy ilyen lakással rendelkező személy mennyire nevezhető vagyonosnak? Mennyire nevezhető ez luxusnak?
A lakás los angelesben található.
Csak személyes véleményekre vagyok kiváncsi
Ez már a nagyon vagyonos kategória?
Szerintem ha valakinek van 1 lakása Amerikában az a lakástól függetlenül is vagyonos ember. Így a képeket elnézve eléggé gazdag lehet.
Viszont nem mindegy az se,hogy csak ott él kint? Mert akkor nem annyira luxus.
Ez a kinti háza és közben Magyarországon él? Mert akkor fenntartom a legelején leírt állításom.
Ez már eléggé luxus kategória.
Már csak azért is mert Los Angeles.
Amennyi pénzből veszel Las Vegas-ban egy szép igényes családi házat, annyiból Los Angelesben egy építésre alkalmatlan üres telket kapsz.
Wow az a 2-3 százalék meglep
Azért kérdeztem mert én mindig bajban vagyok azzal hogy honnan kezdődik az extra gazdag kategória
Pl ismerek egy színészt akinek 4 millió dollár a net worth-je és többen írtak róla hogy az még nem gazdag….
Hat 4 millió dollár az én fejemben már a nagyon gazdag kategória
Nem magyar a tulaj, hanem amerikai nemet állampolgár. Ez a lakás west Hollywoodban van és annyit tudok meg róla hogy van egy régi Ford bronco terepjárója
Ez egy személyes ugy, azért voltam rá kiváncsi hogy más hova sorolná
2-3 millió USD-vel a top 2%-ban vagy.
Amerika az éles kontrasztok országa, az alsó harmad életszínvonala egy harmadik világbeli országé, míg a top 5% fantasztikusan él.
Egyébként ha nem használod okosan, és nincs mögötte izom, egy ilyen kecóval szépen csődbe lehet menni.
Azért átlagban sokkal jobban élnek mint kelet EU-ban mint ahogy nyugat EU is attól függetlenül hogy ott is vannak szegények
De mindegy is, engem csak kifejezetten ez a lakás érdekelt, nagyon szeretném tudni hogy mennyi lehet az ára, próbáltam keresni west Hollywoodban más ingatlanokat de nem hasonlítottak ehhez
Sajnos én megbecsülni nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!