Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vinteden, hogy működik az...

Vinteden, hogy működik az eladásnál a szállítás?

Figyelt kérdés
Nekem kell beállítani vmit?

2023. júl. 21. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, neked semmit se kell beállíts.
2023. júl. 21. 19:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Most találtam egy olyan fület a felületen amin a foxpost neg a packeta van feltüntetve.

Nekem meg alapból a foxpost van aktiválva rajta.

A szállítási díjat hogy kell fizetni? Nekem előre?

2023. júl. 21. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha te adsz el, semmit nem kell fizetned, a vevő intézi
2023. júl. 21. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Jól hangzik. De amikor feladom utánvéttel kell ezt megtennem?
2023. júl. 21. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A vevő előre kifizeti a Vintednek a termék árát meg a postaköltséget, te akkor fogod megkapni, ha megérkezett hozzá és jelezte hogy minden oké
2023. júl. 21. 22:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Sikerült eladni az 1. kihasználatlan terméket!

Tehát eladásnál az a lényeg, hogy jól kell besorolni a csomag méretét. Ennek a csomagméretnek van egy ára amit a vevő lát. Amikor a vevő úgy dönt, hogy megvásárol egy terméket, akkor megvásárolja az előzőleg az eladó által besorolt csomagméretet is. A vinted instrukciókkal segít a megvásárlás után egyből. A csomagautomata pedig kinyomtatja a címkét amit rá kell ragasztani a csomagra. Vagy te magadnak is ki tudod nyomtatni, ha van olyanod.

Na ez így szájbarágósan nincs leírva a felületen. Amúgy egyébként nagyon egyszerű a használata. Csak kár, hogy ezt "élesben" kellett csinálnom.

2023. júl. 22. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!