Kriptopiaci brókerekről és botokról mi a véleményetek,
tapasztalatotok? Lentebb sztori.
Figyelt kérdés
Telegramon találtam egy külföldön élo magyar fickót, aki a csoportjában videókat és infókat oszt meg kriptobefektetésekről. Egy bot segítségével dolgozik, ami automatikusan vesz Bitcoint, majd a coint egy másik tőzsdére átteszi, ahol eladja egy picit magasabb áron, tehát a Bitcoin tőzsde árkülönbségein kereskedik, ez van automatizálva, videóban bemutatva. Állítása szerint kb. 30.000 forintot befizetve kb. 1.000.000 forint kereshető pár nap alatt, a bróker bevétele ebből 15%, melyet a visszautalt nyereségből kell neki elutalni. Egy oldal van megadva, ahol be kell fizetni személyes adatokat megadva. Mindent megadott infót áttekintve logikusnak tűnik a folyamat menete, de van benne néhány kétely. Mennyire tűnik hihetőnek a sztori? Ha valóban igaz, menyire szabályos, legális? Volt-e hasonló tapasztalatotok? Mi a véleményetek róla?
Kérlek mond hogy nem Kór a passzív miliomost találtad meg.
2023. júl. 19. 11:42
2/12 anonim válasza:
" Állítása szerint kb. 30.000 forintot befizetve kb. 1.000.000 forint kereshető pár nap alatt"
Egyébként ezt kb garantálom neked hogy aki ilyet ígér az egy csaló svindler.
2023. júl. 19. 11:45
3/12 A kérdező kommentje:
1. Nem őt, róla még nem hallottam.
2. Igen, kicsit olyan érzés, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Bár a bot szerintem nem rossz dolog, csak annyit nem hiszem, hogy tudna hozni.
2023. júl. 19. 12:03
4/12 anonim válasza:
Bizony, a semmiből lesz vödörszámra a pénz....
2023. júl. 19. 12:18
5/12 anonim válasza:
Igen, egyébként ha ez a séma ténylegesen működne, és végtelenszer ismételhető lenne, akkor a csávónak egy év után szerintem már nagyobb vagyona lenne mint Bill Gates-nek és Elon Musk-nak összesen.
2023. júl. 19. 12:30
6/12 anonim válasza:
Tele van ilyen balekvadász csalókkal a zinternet.
2023. júl. 19. 12:43
7/12 krwkco válasza:
"30.000 forintot befizetve kb. 1.000.000 forint kereshető pár nap alatt"
Vagyis ha van 30 ezer forintja, akkor "pár nap" múlva 33-szor 30 ezer forintja lenne. További "pár nap" múlva 1000-szer 30 ezer. Akkor minek vesződne azzal, hogy embereket toborozzon.
Következésképpen látszik, hogy számára nem a botok által megkeresett 970 ezer az érték (mert az nincs), hanem a befizetett 30 ezer forintok. És az adatok.
2023. júl. 19. 13:24
8/12 anonim válasza:
Ez gyengére sikerült kérdező, most nem sikerült balekokat vadásznod a reklám kérdéseddel :)
2023. júl. 19. 19:42
9/12 A kérdező kommentje:
Nem reklám kérdés, én futottam rá egy ilyenre és nem vagyok még annyira tapasztalt a kriptovaluták világában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!