Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Igénybe vette már valaki a...

Igénybe vette már valaki a Vatera futárszolgálatát?

Figyelt kérdés

Egy kb. 30kg-os terméket szeretnék elküldeni egy vásárlónak.

Valóban 2000 Ft-ért szállítanak A pontból B-be az ország bármely területe között?

Illetve milyen tapasztalatokkal vagytok róluk?

köszönöm előre is!

2010. okt. 13. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én egy fagyasztót(kicsi) akartam elhozatni hozzánk,de nem vállalták az utolso pillanatban.Igy az eladó szerzett kocsit és lehozta!!!

Ezt csak a pozitiv és kedves elado miatt irtam h léteznek még rendes emberek!!

2010. okt. 13. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk sem hozta el a 2 db-ból álló csomagot (előzetesen 6000 Ft-ot mondtak, hogy annyi lenne a szállítás), gazdaságossági okokra hivatkozva. Gáz egy társaság.
2010. okt. 13. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen balf*szok!!! Hűtőt eladtam kiküldtek érte egy telepakolt opel combot!!! Aztán fektetve akarta berakni a gyerek!!!4
2010. okt. 13. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Én tegnap írtam nekik egy e-mailt, ahol fel volt tüntetve, hogy egy munkatársuk 4 órán belül válaszol, de eddig semmi.

Milyen futárszolgálatot tudtok még ezenkívül, ami megbízható és viszonylag olcsó is?

köszönöm

2010. okt. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!