Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha rendelek az internetről...

Ha rendelek az internetről nagyobb dolgokat azt hogy szállítják ki?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre írom e ,ezt a kèrdèst ,de ez már tudományos számomra.

Pl nekem a facebook hoz föl folyamatosan ilyen olyan szemèlyreszabott hirdetèseket.

Pláne javarèszt külföldi meg keleti termèkekről.

Amit nèzel rákeresel ugye azt hozza föl általában a keresőmotor.

Na most èn utoljára traktorokat nèztem. 😆

"De nem èrtem meg hogy ha rendelnèk is valamit hogy a bánatba szállítanák nekem ki?

Traktort azèrt szerintem nem dobnak be csak úgy a postaládádba!?

#rendelés #Webhirdetès #Nagyobb dolgot rendelnèk
2023. júl. 13. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"Traktort azèrt szerintem nem dobnak be csak úgy a postaládádba!?"

A "logikád" kikezdhetetlen...

2023. júl. 13. 11:15
 2/12 anonim ***** válasza:
17%

A nagy dolgok általában drágák is, ezért az ilyen esetekre külön szállítási szolgáltatásokat vesznek igénybe.

Az önjáró technikáért (pl. mezőgazdasági traktor) egy gépkezelőt küldenek, aki hazagurul a megvásárolt géppel.

2023. júl. 13. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

2: Trélerrel viszik ki, hogy 0km-es legyen amikor átadják. Meg gyorsabb is, mint 15km/órával eldöcögni a megrendelőig.

Kérdező: vannak angy méretű trgyak házhoz szállításával foglalkozó cégek. Én pl. rendszeresen rendelek különböző anyagokat (acél, aluminium, rozsdamentes stb.) a barkácsolásaimhoz és azt 6m-es szálban árulják és simán kihozzák. Igaz néha drágábban mint az anyag, de akkor azt csinálom, hogy többet rendelek majd elfogy.

2023. júl. 13. 14:01
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
2. Azért megnézném, amikor Nürnbergből idepöfög egy M.A.N. traktorral
2023. júl. 13. 14:03
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
4: 15km/h csúcssebességgel :)
2023. júl. 13. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

#3 - a lepontozó tahóknak csak annyit, hogy a mai nagy mezőgazdasági traktorok gyakorlatilag egy kamiont is helyettesíthetnek. Van áttételezésük és fékrendszerük nagy sebességekre.

Ha pl. csak Magyarország másik feléről kell elhozni a forgalmazó cég központi telepéről, akkor senki se fogja egy tréler külön költségeivel terhelni magát, hisz az extra önsúly és annak vissza is kell mennie oda, ahonnan jött!

2023. júl. 13. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Felénk így szállítják a traktorokat. Tehát a kérdésedre a válasz, kb. egy ilyen szerelvény fog megállni a házad előtt.

2023. júl. 13. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
2 kg burgonyakrumplit sem tuszkolnak be a levélszekrénybe.
2023. júl. 13. 16:20
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Van az a pénz, amiért leszállítják neked.
2023. júl. 14. 14:21
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát van. De kèrdès az mennyibe kerül? Lehet hogy a szállítással vámolással hajóztatással stb drágább mint ha itt vennèk a shopba egyet.

De lehet nem.. Ki tudja.

2023. júl. 14. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!