Ha rendelek az internetről nagyobb dolgokat azt hogy szállítják ki?
Nem tudom jó helyre írom e ,ezt a kèrdèst ,de ez már tudományos számomra.
Pl nekem a facebook hoz föl folyamatosan ilyen olyan szemèlyreszabott hirdetèseket.
Pláne javarèszt külföldi meg keleti termèkekről.
Amit nèzel rákeresel ugye azt hozza föl általában a keresőmotor.
Na most èn utoljára traktorokat nèztem. 😆
"De nem èrtem meg hogy ha rendelnèk is valamit hogy a bánatba szállítanák nekem ki?
Traktort azèrt szerintem nem dobnak be csak úgy a postaládádba!?
"Traktort azèrt szerintem nem dobnak be csak úgy a postaládádba!?"
A "logikád" kikezdhetetlen...
A nagy dolgok általában drágák is, ezért az ilyen esetekre külön szállítási szolgáltatásokat vesznek igénybe.
Az önjáró technikáért (pl. mezőgazdasági traktor) egy gépkezelőt küldenek, aki hazagurul a megvásárolt géppel.
2: Trélerrel viszik ki, hogy 0km-es legyen amikor átadják. Meg gyorsabb is, mint 15km/órával eldöcögni a megrendelőig.
Kérdező: vannak angy méretű trgyak házhoz szállításával foglalkozó cégek. Én pl. rendszeresen rendelek különböző anyagokat (acél, aluminium, rozsdamentes stb.) a barkácsolásaimhoz és azt 6m-es szálban árulják és simán kihozzák. Igaz néha drágábban mint az anyag, de akkor azt csinálom, hogy többet rendelek majd elfogy.
#3 - a lepontozó tahóknak csak annyit, hogy a mai nagy mezőgazdasági traktorok gyakorlatilag egy kamiont is helyettesíthetnek. Van áttételezésük és fékrendszerük nagy sebességekre.
Ha pl. csak Magyarország másik feléről kell elhozni a forgalmazó cég központi telepéről, akkor senki se fogja egy tréler külön költségeivel terhelni magát, hisz az extra önsúly és annak vissza is kell mennie oda, ahonnan jött!
Felénk így szállítják a traktorokat. Tehát a kérdésedre a válasz, kb. egy ilyen szerelvény fog megállni a házad előtt.
Hát van. De kèrdès az mennyibe kerül? Lehet hogy a szállítással vámolással hajóztatással stb drágább mint ha itt vennèk a shopba egyet.
De lehet nem.. Ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!