Magyarországon kezdenek csökkenni az árak?
Figyelt kérdés
Már két hónapja nem tartózkodom Magyarországon, viszont a minap kíváncsiságból megnéztem az akciós újságokat online, és azt láttam, mintha csökkentek volna az árak. Illetve anyukám is azt mondta, hogy kezdenek normalizálódni az árak.2023. júl. 12. 16:24
3/9 anonim válasza:
Van vaj és tej olcsóbban és néha kenyér is.
És sajt.
Tejföl ment picikét vissza, 1300/kg is van néhol néha, de ugye 1,5 éve volt 700...
A többi maradt, sőt.
Van egy édesség, ami volt 950, mikor venni kezdtem télen, kétszer emelkedett, 1290 is volt, most 1050.
Papíráru, vatta, csúcson.
Hús a csúcson. Hal a csúcson.
Majonéz, kecsap, torma, konzervek a csúcson.
4/9 anonim válasza:
Felvágottak, szalonna a csúcson.
Sütemény is a csúcson.
Édesítők, ecet a csúcson.
5/9 anonim válasza:
Merre élsz amúgy? Nyári munkán vagy?
6/9 A kérdező kommentje:
#5 én eléggé Északon vagyok, Wertherbe.
2023. júl. 12. 17:37
7/9 anonim válasza:
Vannak ideiglenes akciók, de összességében nem igaz. Ha el tudja ennyiért adni, miért adná olcsóbban. Meg amit még csinálnak, az az, hogy mindent kisebb csomagolásban adnak. Már undorító, amit művelnek, hogy tegnap még 600 gr volt egy zacskó borsó ma meg 400 gr, persze ugyanannyiért, és otthon veszem észre, hogy két zacskóval kellett volna vennem, mert egy már nem elég a családnak. Ráadásul mennyi műanyagot eldobálunk emiatt, de ugye a marketing, meg a profit az fontosabb, mint a környezetszennyezés.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon túltolták az áremeléseket és most itt ott nagy kegyesen visszavesznek belőle. Volt szó vmi vizsgálatról, hogy karteleztek a multik az áraikkal, persze ezt bizonyítani nehéz.
9/9 anonim válasza:
Van még olyan ember aki nem nézi meg a kilónkénti, literenkénti egységárat, amikor már évtizedek óta fel kell tüntetni a vételár mellett pont azért, hogy az árak összehasonlíthatók legyenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!