Miert nem akarok penzt kolteni? >.<
Szal van nekem ez a thingy hogy csak azt veszek ami a megelheteshez szukseges, szoval csak kajat meg WC papirt. Masra sajnalom a penzt szoval inkabb nem veszem meg. Nem tudom miert van ez a thingy nekem, pedig tudnek venni most is egy uj telefont vagy egy macbookot, lehet egy mac minit vennek, mert van ra penzem ugye mert nem koltottem el masra erted csavo de annyi az egesz hogy ezt meg akarom oldani erted hogy el akarjam kolteni a penzt nem megtartani, es ne olyan legyek mint egy robot, hogy csak azert el hogy kajat meg WC papirt vegyen erted utanna megint megy a munkaba, hazajon eszik, alszik, megint megy, ezzel nincs is igy baj marmint azzal hogy "hazajon eszik, alszik, megint megy" de nem veszek semmit szoval semmi szorakozas nincs, most megvennem az iphone 15ot es vennek egy mac minit sokkal jobb lenne erted csavo most nem azert mondom.
Nemtom amugy szerintem hiaba lenne most mondjuk 20 milliom akkor sem vennek semmit, csak gyujtenem tovabb, de nem tudom hogy miert, igaz 20 milkabol mar be lehetne fektetni valamibe de azt se csinalnam mert sajnalom a penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!