Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miert nem akarok penzt kolteni...

Miert nem akarok penzt kolteni? >.<

Figyelt kérdés

Szal van nekem ez a thingy hogy csak azt veszek ami a megelheteshez szukseges, szoval csak kajat meg WC papirt. Masra sajnalom a penzt szoval inkabb nem veszem meg. Nem tudom miert van ez a thingy nekem, pedig tudnek venni most is egy uj telefont vagy egy macbookot, lehet egy mac minit vennek, mert van ra penzem ugye mert nem koltottem el masra erted csavo de annyi az egesz hogy ezt meg akarom oldani erted hogy el akarjam kolteni a penzt nem megtartani, es ne olyan legyek mint egy robot, hogy csak azert el hogy kajat meg WC papirt vegyen erted utanna megint megy a munkaba, hazajon eszik, alszik, megint megy, ezzel nincs is igy baj marmint azzal hogy "hazajon eszik, alszik, megint megy" de nem veszek semmit szoval semmi szorakozas nincs, most megvennem az iphone 15ot es vennek egy mac minit sokkal jobb lenne erted csavo most nem azert mondom.

Nemtom amugy szerintem hiaba lenne most mondjuk 20 milliom akkor sem vennek semmit, csak gyujtenem tovabb, de nem tudom hogy miert, igaz 20 milkabol mar be lehetne fektetni valamibe de azt se csinalnam mert sajnalom a penzt.

2023. júl. 11. 02:00
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem keresel eleget
2023. júl. 11. 05:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Látom az ékezetekre sem költesz.... meg magyar nyelre sem....
2023. júl. 11. 06:57
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen rendben van, hogyha a fizetésed felét félreteszed, nem kell minden forintot elkölteni, hiszen ebből lesz vésztartalékod, lakásod, befektetésed. Hogyha ügyesen intézed, egy idő után befektetéseidből is meg tudsz élni és csak kedvtelésből kell majd dolgoznod. Hajrá!
2023. júl. 11. 08:05
 4/6 anonim válasza:
82%
Trollolololoo….
2023. júl. 11. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te debil vagy?
2023. júl. 11. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy lehet a baj...
2023. júl. 11. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!