Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ház árverezése? Aki tudja,...

Ház árverezése? Aki tudja, kérem, mondja el, mire is számíthatunk?

Figyelt kérdés

Szüleim házát árverezik...... Annyira segítenék, de sajnos nem tudok....még csak jótanáccsal sem. Nem vagyok jártas a témában, nem tudom, van - e valamilyen szervezet, aki azért tud valamit segíteni? Nem a svájci frank miatt.....édesapám vállalkozó, kb 3 éve egy jól csengő hitelt felvett, belebukott. Visznek mindent: házat, vállalkozást :(

Aki esetleg már (sajnos!!!!!!) átélte: hogyan tovább? Albérlet? De hova lehet rakni azt a rengeteg értéket (bútorok, emlékek, berendezések, fűnyíró, kutya, stb), amit egy 7 tagú család 20 év alatt összegyűjtött? És millió kérdés forog a fejemben, Anyummal akartam ma beszélgetni erről, de vele ma nem lehet kommunikálni..... Én már nem élek velük, saját családommal egy pici panelban lakunk, itt nem férünk el :( Borzasztó, ha belegondolok, hogy nővérem kisgyereke is ott van.....vele mi lesz? Millió-millió kérdés?

Milyen gyorsan szokott egy ilyen lezajlani? Azzonnal menni kell? Vagy adnak időt?????

Ha valaki tud, meséljen, kérem!!!!!!

2010. okt. 13. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szakszerű tanácsot itt kaphatsz

[link]

2010. okt. 13. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyébként nem kell annyira aggódni.

2011 április 15-ig kilakoltatási moratórium van törvényben előírva.

Addig senkit nem lehet az egyetlen lakóingatlanából hiteltartozás miatt kiköltöztetni. Utána persze ugyanez ismét probláma lesz.

2010. okt. 13. 17:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

De ez mindenkire vonatkozik?

2010. okt. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!