Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki segítene ezt a felszámo...

Valaki segítene ezt a felszámolást megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Vázolom a történetet:

Heti 2x van edzésem és mellette dolgozom jelenleg diákmunkásként, ebből az következik, hogy én mondom meg, hogy melyik héten milyen műszakban szeretnék dolgozni.Éjszakázni szeretnék, mert jobban fizet.Munkába heti 3x tervezek autóval menni és az edzédekre is autóval megyek!

Na most jöjjön a matek! A lakhelyem(innentől kezdve legyen A betű)az edzéstől(legyen B betű),15 km-re van.Az edzés este fél 7től 8ig tart, a munka pedig már 9kor kezdődik tehát B helyről már nem tudok A-ba menni egyből C-be kell(munkahely). B-től C 13 km.Hajnalba végzek C-ből A-ba az út megint csak 15 km.Ha azonban nem éjszakáznék, hanem délelőttöznék, akkor ugyebár 2x meg kellene tennem külön A-B távolságát/hét+ heti 3x mennék autóval melóba.Kérdés a következő:Ezek alapján melyik érné meg jobban fogyasztás szempotjából?Az éjszakai vagy a délelőtti műszak?

2023. júl. 9. 15:24
 1/5 A kérdező kommentje:

Ha km-be nézem:

Éjszakás:2x15km(2xA-B)+2x13km(B-C)+2x15km(A-C)=96km/hét

Délelőttös:4x15km(A-B)+2x15km(A-C)=90

2023. júl. 9. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Menjel biciklivel.
2023. júl. 9. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Megerőltető a gondolkodás mi?Tudom én.
2023. júl. 9. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A felszámolás teljesen mást jelent.
2023. júl. 9. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:
*fejszámolás bocsánat észre se vettem.
2023. júl. 9. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!