Mi a legjobb külföldi megtakarítása? Szeretném a pénzemet olyan helyen tartani, amit nem lop el az állam és nem álompapírba tárolnám, ami egy olyan valutára ad kamatot (ha addig nem lesz államcsőd), ami gyengébb, mint a Monopoly fizetőeszköz.
Megint csak hozzáteszem: Trágyapapírba nem fektetnék, mert
1. Nem finanszírozom a NER zsebét
2. Az ország gazdasági helyzete kaotikus, a forint valuta egy kalap ürülék.
Ezért írtam, hogy nem értesz a befektetésekhez, köszi hogy újra bebizonyítottad :)
honnan tudod hogy kire szavaztam? :)
#15 Épeszű ember nem próbálja az embereket egy olyan befektetés felé terelni, ami azt a célt szolgálja, hogy az állam agyatlan költekezését a lakossággal fizettessék ki, és egy olyan kormány szava garantálja a kamat és a befektetett pénz biztonságát, amely az utóbbi több, mint 1 évtizedben mindent is ellopott az emberektől, de legalább Covid, háború és válság idején milliós tételekkel növelte a haverok fizetését, milliárdos tételekkel pedig az offshore számlákat.
A fenti leírás pedig tökéletesen jellemez egy átlagfideszest.
Azt irtam, hogy nem ertesz a befektetesekhez, ezt pedig ujra es ujra bizonyitod. :)
Ez egy partpolitikatol fuggetlen teny.
Befektetesekrol erdeklodsz a politika kategoriaban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!